Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Többen is említettétek a Tarot kártyát és úgy látom senki nem válaszolt ezzel kapcsolatban. Az előrendelt példányok mellé járt ajándékba (+ egy poszter). Ezeket én is megkaptam ajándékba, de a cikkíró által említett DLC-t nem (lehet, hogy ez a PC tulajok kiváltsága?!).
Én PS3-ra rendeltem elő, 12-én kaptam meg (a hivatalos megjelenés dátumán) a reggeli órákban.
Személyes véleményem a játékról:
Pár órát játszottam vele (ezek ellenére is nagyon az elején vagyok). Szeretek minden egyes négyzetcentit megvizsgálni, normálisan körülnézni, a "szívet" kihasználva minden titkot kideríteni. A grafikával nincs különösebb bajom (elvégre PS3-an játszom), de láttam már szebbet is. Egyelőre nem kötött le túlságosan. Tetszik...és nem olyan rossz, de…a Fallout3, New Vegas, Oblivion, Skyrim, Far Cry 2 nyitott világa egyelőre sokkal jobban bejön. (ez nem flame, személyes vélemény)
Remélem hamarosan "izgalmasabb" lesz és több örömöm lelem benne, ellenkező esetben áron alul eladósorba kerül (Poszterrel, Tarot kártyával).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest