Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr. Romano #36 üzenetére
hehe... ez jó...
#35: Abu linkelte lejjebb a cikket a tesszalátorokról, amik dx11 alatt ki is lesznek már használva... ez itt nem csak olyan parasztvakítás, mint ami ment a dx9-10 esetében pl. a flight simulator-os képeknél... többek között elvileg kb. minimális erőforrásigénnyel olyan lekerekített tárgyakat lehet létrehozni/forgatni/stb, hogy csak néz majd az ember... én sokat várok a dx11-től (és szerintem kapni is fogok) tisztán dx10-re meg hány játék jött ki kb 3év alatt? nem sok... dx11-re meg itt van kapásból fél tucat név... ezt sem kell figyelmen kívül hagyni...
...az igp meg mit támogat? dx9-et? -
mephi666
nagyúr
válasz
,,no name" #20 üzenetére
húzzák? hova húzzák? szerintem tartják magukat rendesen az időpontokhoz
(és arra is mernék fogadni, hogy a dx10-zel ellentétben ez hozni is fog valamit... anno a 10.1-gyel volt kisebb kozmetika, de az is már későn volt... itt most jönnek a nagyobbnál nagyobb címek dx11-re és be fog ez még jobban is indulni...)
-
mephi666
nagyúr
ph-n pár hete volt egy cikk erről... nincs erőm most előkeresni, de pl. ilyen háztető lett bemutatva egyik oldalon (dx10) egyszerű felület+bumpmapping+textúra+shadowmap felállással... másik oldalon meg a tesszalátorok besegítésével, amikor cserépszinten le volt modellezve az egész és arra volt ráhúzva a bumpmapping/textúra... és itt már talán dinamikus árnyékok is voltak... azért volt különbség ránézésre is (kb. csak a vakok nem láthatják) és ez csak 1 dolog a sok közül...
linkelje már valaki a cikket
ez a dirt2 pedig tényleg szép, de azért "műanyaghatása" van még mindig... szerintem messze még a tökéletes realitás... ma sétáltam hazafelé és láttam pl. egy wartburg-ot... 1pillanatra eszembe jutott róla, hogy: itt egy több évtizedes bádoghangú-2ütemű kocsi és még játékban ezt sem tudják visszaadni élethűen... (oké, kb. ugyanolyan nehéz lesz lemodellezni 100% élethűséggel, mint egy enzo-t) egyszerűen műanyaghatása van a kocsiknak... nem élethűek a sok csilivili és társai miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest