- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
otthonra?
nekem egy xerox workcentre pe120i van és amúgy soso elégedett vagyok vele, bár már műanyag ez is nagyon, pedig nem fapados cucc
az meg egyenesen elkeserítő ha minőséget akarsz otthoni kis irodába, akkor már mindjárt iparit kell venned, ha dolgozni is akarsz véletlen vele, használni arra, amire kitaláltad......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
i-SENSYS MF4270 nem is rossz, én még megnézném azt is, hogy vajon síkágyasból is tud e scannelni, vagy csak lapadagolón keresztül..
meg hogy milyen a nyomtatási minőség.
a hasonló kategóriás xerox-omtól nem vagyok elájulva igazán.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gardener
senior tag
Kiváncsi lennék a scan-elés teljesítményadataira.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Canon lézeres készülékei két kategóriában is elnyerték a legjobbaknak járó elismerést.
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PayPal
- EA Sports WRC '23
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Politika
- További aktív témák...
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest