Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cybertrone #422 üzenetére
De ugye az is csak megjelenéskor lesz.
Azt meg a fene sem tudja, h mennyire lesz hiány a lemezes verzióból a megjelenés után.
(#423) Integra: 14.990/29.990 az itteni bolti ár. Eddig így néz ki, az ezeknél olcsóbbak akciósnak mondhatóak, viszont nem tudják garantálni, hogy annyi is marad az ára. Eddig így néz ki.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cybertrone #378 üzenetére
Erről van szó ezzel egyetértek. Hangsúlyokról...Elfogadják, mert el kell fogadniuk, ha nem akkor repülnek
Én sem főz mos takarít mode-ra értem a kapcsolatot. Csak arányos legyen a női férfi dolgok aránya, meg közös témák stb. Amúgy elborult egy korosztály ez a 20-as nőkben is, az fix. Kell nekik egy bizonyos flegmaság, és leszaromság. Sajnos már többször tapasztaltam, hogy a "nice guy" kedves srácok egy idő után unalmasak lesznek számukra. Ezért is írtam, hogy a nők többségének sokszor kell a rosszfiú viselkedés. Szóval én csak mértékkel adagolva csinálom a kedvességet, stb, ha kell keményen oda kell mondani a dolgokat. Na de nagyon elkalandoztunk a témával
Mondjuk nekem az egész családom ultra játék ellenes. Nem egyszer történt, hogy kikapcsolták a biztosítékot, mert pont Diablo 2-őztem anno... Egyik hétvégén Minecraftoztam itthon, albérletből hazajövet. Ne tudd meg mekkora leb*szást kaptam miatta... Hogy mit képzelek 24 évesen, széttörik a gépemet stb. Szánalmas de ez van.
Starter editionról eddig nem hallottam, ezzel viszont élni fogok... Tudja valaki, hogy hány %-nyi content lesz benne eredetihez képest? Egyelőre nem sok infót találtam róla..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cybertrone #338 üzenetére
"...a szép grafika meg dícsérendő, ezzel már lehet rajkózni a haveroknak, meg a csajodnak "
Tudom nem teljesen ezt akartad ezzel mondani
inkább csak mellékesen fűzném hozzá, a tapasztalat azt mutatja, hogy a csajok utálják a játékokat, és ha egy srác játszik azt lenézik és lededósozzák érte. Főleg 20+ komolyabb csajok. Lehet ezt leszarni, meg ha szeret akkor elviseli stb...
csak aztán nehogy lelépjen a bőrdzsekis motoros rosszfiúval... Mint ahogy ismeröseim közül már előfordult 3 esetben kb. Szóval összegezve, szerintem egyik játék se jó nyitás a csajok előtt... Legalábbis 4-ből 4 csajom utálta és lenézte, így nem is nagyon firtattam nekik. Aki meg kifog egy gamer csajt, akivel Skyrimezhet, meg Portalozhat meg D3-azhat, az szemét mázlista
(De szerintem ilyen csak 9gag-en létezik a gamerek álmaiban
)
-
Viktor77
titán
válasz
Cybertrone #334 üzenetére
Az soha nem jelent jót, ha bemész egy játék topicjába és szembemenve az összes topiclakóval, elkezded szarozni a játékukat.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Cybertrone #284 üzenetére
Igen, olvastam a beta15 patch karbantartásról, de természetesen utána való kipróbálásra gondoltam.
-
Traxx
őstag
válasz
Cybertrone #264 üzenetére
Pontosan ez lenne a helyzet, tehát nem egy karaktert építenénk mindketten
Bazzzs: különböző karakterekkel is működhetne a téma? És igen, a legalitásra én is gondoltam, éppen ezért nem szeretném azt, hogy mondjuk ő megveszi, én meg letöltöm...nagyon nem lesz ugyanaz az élmény. 7K / kopf még beleférne, 15 már nem...ezért gondolkoztunk ilyen megoldáson.
-
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone #264 üzenetére
Persze az nem fog menni.
-
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone #261 üzenetére
Azt kérdezte fel lehet-e telepíteni két gépre:
"A kérdés: fel lehet telepíteni 2 gépre a játékot úgy, hogy a 2 nem ugyanazon az IP-n megy ki? "
-
Archanon
őstag
válasz
Cybertrone #250 üzenetére
"2011. május 9-én Mike Morhaime bejelentette, hogy a Diablo III béta verziója 2011 harmadik negyedévében megjelenik."
-
persil
nagyúr
válasz
Cybertrone #156 üzenetére
Budapesten 20 megás digim is szokott szakadni, nincs az az internet szolgáltatás, ami néha ne akadna meg...
Szóval ez a "tanyanet" duma jó nagy baromság.
Valós kérdés és probléma lehet, hogy mi történik a játékban, ha véletlen szakad a neted.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Cybertrone #142 üzenetére
grat... először is a cod4óta nem vettem codot a kezemben... otthon 74dobozos játékom van, ebből 60 AAA szal nem vok ingyenélő és nem miattam haldoklik a pc-s ipar... 5évwt dolgoztak rajta, újabb baromság ami elhagyta a klaviatúrádat, már 2006 előtt elkezdték... am meg inkább pepecselésnek hívnám
-
ityam
őstag
válasz
Cybertrone #156 üzenetére
Jah fantasztikus tcomos 25 megás net... Szeretem is nagyon. Régi 4 megás szar UPCssel jobban tudtam játszani...
Meg ha valaki tényleg mobil nettel nyomná az is hótziher hogy akadna szal továbbra is kérdés hogy percenként fognak halni a laggoló emberek? -
Youri
veterán
válasz
Cybertrone #142 üzenetére
hejj, de szépen mondtad
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Cybertrone #123 üzenetére
Valasz volt egy kerdesre... ha annyira ki akartad volna hagyni akkor nem emlegeted.
Egyebkent meg nagyon sok erdekes technikai megoldas varhato MP3ban ami nekem bejon mig a D3 inkabb egy oskovulet. De jo hogy te mar elore tudod milyen lesz.
-
callmeakos
veterán
válasz
Cybertrone #92 üzenetére
Így legyen... Kár lenne ezt a nagy címet is a süllyesztőbe látni... Az a 17k (vagy mittom én mennyi lesz) meg csak azoknak sok akik nem szimpatizálnak a játékkal és majd jól felfogják hánytorgatni mint ellenérv... Aki meg szeretne játszani a játékkal és szimpatizál vele, az kifogja fizetni az összeget érte.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Cybertrone #82 üzenetére
"A nethez még annyit hogy most már ehhez hozzá kell szokni, mert az utóbbi időben egyre kevesebb olyan game jön ami hajlandó szóba állni net nélkül veled "
Elvileg a következő konzolokon is ez lesz a helyzet.Tehát lassan net nélkül megáll az élet.
-
daninet
veterán
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
alapvetően nem azzal van gond, hogy drága, inkább az általános gond jön elő, hogy minden játék drága, főleg a Blizz játékok. Sokan nem engedhetik meg, hogy a gépük árának (fizetésük) jelentős százalékát egy programra költsék, ami indokolatlanul magas árral jön. Pláne annak tükrében, hogy látjuk milyen rengeteg pénzt keresnek a fejlesztőgárdánál ezen.
Mellesleg a netes dolog igenis kifogásolható, nekem sokszor csak korlátos mobilnet jut, ami ráadásul sokszor még nem is 3g a csodálatos mobilszolgáltatás minősége miatt, tehát a te ajánlásod alapján én kapjam be és ne játsszak mert nem érdemlem meg... kösz
majd elköltözök... persze nem magyarországra szánták, de állítólag itthon még elég istenesek az internet körülmények
-
Viktor77
titán
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
Nem lesz single sem.
A játékhoz (a single-hez is) folyamatos internetkapcsolat kell. A szerverről jönnek a karaktered adatai, a mobok, minden.atidzsiforc: Szerettél volna egy figyelmeztetést is érte? Egy szavadba kerül, és megy az is.
-
Klemice
senior tag
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
Úgyis megveszem, de bakker akkor is drága, ez van. Jól tudják ők is, hogy kerülhetne akár 80 euróba is akkor is lenne rá vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest