- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
Cybertrone #250 üzenetére
"2011. május 9-én Mike Morhaime bejelentette, hogy a Diablo III béta verziója 2011 harmadik negyedévében megjelenik."
-
Archanon
őstag
SC2 mikor megjelent, max. ~11k-ért lehetett náluk kapni (akkori forint értékkel számolva persze; sokan onnan vették), míg itthon nálunk a legolcsóbban a konzolokszervizében lehetett kapni 11,5k-ért, mindenhol máshol ~13-14k.. De a külföldi árak is többnyire "blizzardhűek" voltak. Emlékszem, meg akartam venni (aztán azóta se tudok multizni, de ami késik, nem múlik).
És mintha a CE is meglett volna 20500-ból+futár, mindenféle 27-29k helyett... Tény, hogy most nyócezeöccázé már kapni nálunk is néhány helyen, ráadásul angol verziót, zavvin meg maradt a régi ár, de ez már ma van, nem a megjelenéskor. Remélhetőleg a Diablo 3 esetében is némileg reális az a jelenleg feltüntetett £32.95-os ár (olcsóbb lenne, mint most SC2? halott ügy... fene..), bár könnyen meglehet, hogy ez valami régen saccolt árazás maradványa (de bízom benne, hogy nem
). Nem néztem rendszeresen... Mindenesetre megjelenés után pár héttel úgyis kialakul, hol lehet megkapni a legolcsóbban, és biztos nem 17k lesz az, utána meg legalább egy évig úgyse lesz változás...
#DeckardCain: +1. Én csak azon "akadtam ki", hogy egyszerre ennyi jó játék jelenik meg.
-
Archanon
őstag
Diablo 3, Guild Wars 2, Mass Effect 3...
Mindet eredetibe szeretném, de ennyi pénzem egyelőre nagyon nincs. Warez? Ebből 2-re alapból szinte lehetetlenség, a Mass Effect pedig MASS EFFECT. Viszont a Dio3-nak ez az aukciós lehetősége ad némi választási előnyt, plusz zavviról rendelve talán egész reális ára van.
Hmmm.... Dió3-mal még ezt a másik kettőt is meg tudnám venni. (Vagy mást... bár nem tudom mennyit kellene ahhoz játszani, hogy értelmes dolgokat lehessen eladni... lehet nem érné meg az időt - no persze nem kocka koreai módra napi 26ban nyomnám...
De nah...)
Május 15... olyan közel van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest