- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
A videók alapján elvárás, hogy tökéletes legyen. Csússzon csak.
-
Én ráérek. Így talán nem kell hozzá majd az akkori csúcskonfig. Tudtommal a Tomb Raider feljavított motorja van alatta, ami már most is elég elavultnak számít. Mégse futna a jelenlegi gépemen.
Addigra még lehet másik.
-
_ak_
addikt
Minél tovább dolgoznak rajta, annál nagyobbat bukhatnak vele. Már így is nagyon váron, talán a legjobban. Nagyon nem lesz egyszerű megfelelniük az elvárásoknak.
-
Morden24
nagyúr
Pfff... eddig még sosem hallottam erről az Epic Mickey-ről, most gyorsan megkukkoltam... hát, egy pirinyóval komolyabb embernek gondoltam Spectort, mint Wing Commander, Crusader, Ultima, Deus Ex, Thief.
Jó, biztos benne van az is, hogy mindig hánytam a Mikiegértől, de hát ilyen marhaságra fecsérelni az idejét -
Mans20
addikt
Rohadt jó,mért nem a warren spectorral dolgoznak?az csinálta az 1 et is,remélem megri hogy várunk rá.
-
Jander
senior tag
Eh basszus, akkor várhatunk erre is még egy adagot, lesz ebből még ősz is meglássátok
Egyébként az FFXIV-nek szinte semmi köze nincs ehhez a játékhoz, csak annyi, hogy a kiadó ugyanaz, de a kiadón belül is mások foglalkoznak a dologgal. Abban viszont egyetértünk, hogy az FFXIV iszonyatot bukott, egyelőre nem kell havidíjat fizetniük a vásárlóknak (ez mmorpg-nél már elég rossz jel), ugyanis belátták, hogy át kell szabni rengeteg dolgot.
-
Thodeus
aktív tag
Ha már így decemberbe bejelentik, hogy úgymond még áprilisig nem tudják kipolírozni, akkor valszeg nem 2 hetet fog ez csúszni. Vagy csak az egész rizsa és nem akarják a többi tavaszi nagy cím mellé berakni.
Vagy mind2 -
Morden24
nagyúr
No, legalább van önkritika, vagy legalábbis őszinteség. A lényeg, hogy jó játék jöjjön ki, csiszolódjon inkább, én sem akarom a hajamat tépni, amikor megveszem
-
keIdor
titán
válasz
Invadrr_Zim #1 üzenetére
A főnök, egy finom vacsora után.
-
Invadrr_Zim
tag
meh.
és ki adja vissza a kivett szabimat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Haditechnika, harcászat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest