- Autós kamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
én is megvettem, ez a játék megérdemelte.
Nekem is a helios-al való egyesülés volt a "kedvencem", tehát elsőre így döntöttem. Azt persze tudom, hogy csak utolsó pálya a döntés, de akkor is érdemes többször végigjátszani az egészet, mert igen sok rejtett okosságot lehet találni, még a 4. alkalommal is találtam egy más utakat egy-egy küldetés befejezéséhez.nagyon király, überjó, megakúl játék
-
Tomi84
aktív tag
Szuper!!!!
Első részt nagyon szerettem, vagy 4x végigjátszottam, hogy mindhárom befejezést megismerjem. Második már nem jött be annyira, pedig az sem volt rossz, csak az első azért sokkal jobb volt. Ezt most nagyon várom, remélem nem lesz csalódás.na asszem elő is szedem az első részt egy 5.ik végigjátszásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest