Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Invadrr_Zim #26 üzenetére
Megteheted
-
Morden24
nagyúr
válasz
#65675776 #24 üzenetére
Az FPS-miliőben szerintem is kiváló volt az Invisible War. Én Deus Ex-folytatásként mondom azt rá, hogy nem volt olyan jó, mint az elődje, vagyis inkább azt, hogy én többet/mást vártam tőle. Ja, meg a zene. A DX-ben sokkal jobb volt
Remélem a DX3 inkább az első részre fog hajazni ilyen szempontból.
-
Morden24
nagyúr
Hát, sem a történet, sem a karakterkidolgozás, sem a szereplők "játéka" nem volt annyira mély, mind a DX-ben, és a "rendezés" is sokkal rosszabb volt (teátrálisabb, de rosszabb).
Arról nem is beszélve, hogy az első rész leginkább egyes emberekről szólt, a kettőben inkább szervezetekkel dobálóztak, nekem kevésbé jött be.
Játékként meg az rpg-elemek hiánya miatt alapban rosszabb. Az egyik legnagyobb feelingje szerintem pont azért volt a DX-nek, mert felkaptam az első pályán a snipert, és fityfaszt sem tudtam eltalálni, mert remegett a kezem. Ezek feelingek
De egyébként tény, hogy ízlések & pofonok.
-
Morden24
nagyúr
Na ja, nem mintha kéne panaszkodni, hogy valaki valamit ingyér' csinál, de gyakorlatilag 2006 vége óta semmi nem történt, arról nem is beszélve, hogy az egyetlen létező hd texture pack (pre) cseszik működni Vista alatt, amikor maga a játék kiválóan és gond nélkül megy x64-es Vistával, még csak kompatibilitást sem kellett állítani.
-
Morden24
nagyúr
Hmmm, hát mit mondjak? A Deus Ex "A" PC-játék. Ami eddig megközelítette számomra a tökéletes játékot. Még mindig évente végigtolom, itt figyel a GOTY Edition.
Ennek a játéknak megelőlegezem a bizalmat, szinte a képeket sem kéne megnéznem. Ha kell, akár gépet is hajlandó lennék fejleszteni miatta. Ellenben komolyan, el ne csesszék...
Mellesleg befejezés-ügyileg Illuminati rulez! Better to rule in Hell then serve in Heaven!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest