- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi821
tag
sziasztok,
most bontottam ki a destiny 2-öt. Nekem a limited edition van meg, amiben nincs telepítő lemez csak egy kód és egy leírás, ami alapján a blizzard honlapján kéne élesítenem a kódot, de ott nem történik semmi. A steam-en is beadtam a kódot, de az nem fogadta el. Hogy a pékbe lehet ezt a játékot letölteni, aktiválni, aztán valahogy használni????
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Dewri
aktív tag
Hát nemigen voltak ezek felkészülve a terhelésre, mert így 10 után se lehet belépni, korábban nagynehezen beengedett, de néhány perc után mindig kivágott... Hónapok óta reklámozzák, nagyon sokan megvették a Shadowkeepert, gondolhatták volna hogy roham lesz...
-
pandras83
őstag
Nem tudja valaki hogy mikor lehet steamen indítani?
-
laceszgamer
addikt
Nagyon filózok rajta, hogy újra nekiállni, akkor hagytam abba mikor kijött az Annual Pass vagy mi, kedvem lenne hozzá, csak akkor úgy lenne értelme, hogy megvenni a fizetős részét, csak valahogy úgy érzem, hogy hosszú távon az sem lehetetlen, hogy áttérjenek arra a modellre, hogy csak a kozmetikai dolgokért kérnek pénzt és minden más ingyen lesz.
-
Anno valami ingyenes hétvégén játszottam vele kb másfél órát, egynek OK volt, de nem ragadott magával. Mindegy, jövőhéten belerakok még kb ugyanennyit, ha már ingyé lesz aztán meglátjuk
-
Low Noise
senior tag
Még csak videókat láttam a játékról, szerintem imádni fogom. A kiegészítők, DLC-k single vagy multi playerek?
-
Montanaxy
aktív tag
Segitsen valaki: ha nekem megvan az alapgame battleneten, de még sosem inditottam el, tehát se karakterem se semmim, akkor hogy viszem át steamre? Megvenni nem szeretném, a battlenetest is ingyen kaptam. Előre is köszi!
-
duvi
nagyúr
Aki még nem tette meg, az költözzön át Steamre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kevesebb mint egy hét múlva érkezik az új DLC csomag, valamint a free-to-play változat.
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest