Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
Ezen megerősítésed nagyon jól jön. Tehát ha én veszek egy ilyet minden gari és egyébb support solgáltatás nélkül akkor simán tudom használni a házat "sima" ATX-es lappal és táppal. Ez megnyugtató számomra!
-
-
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Így gors átfutás után sem sok eltérést tapasztaltam a két szabvány közt, de ha lenne egy ilyen XPS-em ami BTX-es akkor gyorsan összevetném a én kis ATX-emmel.
Egy alaposabb szemrevételezés és összehasonlígatás után biztos leesne, hogy mit, hogy és hogy mit miért csináltak ugy ahogy.Szóval ez a 730x akkor elvileg már nem BTX-es hanem simán forgatott ATX lenne?
Ja meg boldog karit!
-
TESCO-Zsömle
titán
Először is egyszerűbb volt a hátlapi panelt kicserélni, mint újratervezni az egész házat, másrészt így alulra kerül a processzor. Ez azért jó, mert az előlapon általában alul van hely szellőzőnyílásnak és felül van a maghjtók helye. A BTX szabvány (többek közt) ezt a hibát (is) korrigálja, ám ők nem a házat, hanem az alaplapot szabták át a hűtés érdekében.
Kis szemléltető, az ATX és a BTX közti fő különbségekre: Ház, Alaplap
-
válasz
TESCO-Zsömle #36 üzenetére
miért jó ez, hogy minden fejjel lefelé van?
ahogy nézem ez a BTX is szimplán balkezes ATX
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Illusion1010 #15 üzenetére
Az XPS 730-as szabványos ATX, a régebbiek (700, 710, 720) BTX-esek. Azokból van is egy pár fent a neten. Nekem is kéne ilyen kuckó, de 730-ast sehol sem árulnak. Majd pár év múlva, mikor mindenki az akkori Dell házra gizdul...
sz: Ja, és EVGA lap van benne...
-
-
-
v.tom
őstag
Ő, a linkelt hsz-edben található, "minden hardverhez létezik driver" kijelentés, nem igazán állja meg a helyét. Jelenleg azért még sok hardverhez nem készítettek vista 64-bites drivert. Példa.
De egyébiránt teljesen igaz, hogy más téren semmilyen hátrányba nem fog ütközni az, aki 64 bitet akar alkalmazni. -
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
#57018880 #27 üzenetére
Igen igen
Igaz
Azért se vennék én se ilyet, mert nem én raknám össze.. Szeretem buherálni a gépet
Teljesen eggyet értek veled. A vérpistike apukája nem ér rá összerakni, ezért vesz 2-300 ezer forintal drágább gépet.. Jó órabére lehet neki, mert kb nekem 15 perc összerakni bekapcsolásra készen egy gépet..
(azért egy ilyen gépen nem laggolna a GTAIV
)
(#26) Tomate: Szóval szerinted a DELL a hülyékre alapoz? Mert szerintem ha így nézzük, akkor igen. Ugyanis normális épeszű ember nem vesz.
-
törölt tag
válasz
|*HayHa*| #24 üzenetére
Szemely szerint azert nem vennek kesz konfigot mert szeretem buheralni , osszerakni magam.
Tehat ha vki ezt megteszi helyettem akkor csak megfoszt az elmenytol ,
nyilvan penzt nem is fizetnek erte.
Ellenpelda: Egy jol kereso uzletember akinek kv szunetben is 8 mobilja csorog egyszerre valoszinuleg nem arra fogja a mareknyi szabadidejet felhasznalni ,hogy a koloknek konfigot epitsen megha meg is tudna csinalni.
A tobblet ar pedig nyilvan a munkadijak , profit mellett abbol is adodik ,hogy ameg vki alkatreszenkent veszi a gepet kap mondjuk 1,2,3 ev garit vegyesen , ha vesz egy ilyen konfiguraciot arra meg alapbol kap mondjuk 3-4evet, sot legtobb esetben boviteni is tudja ,ha hosszutavra venne gepet. -
|*HayHa*|
aktív tag
Hát ezt úgy mondod mint ha nem lenne igazam. Az előző ilyen tesztekben is milyen brutális áraik vannak ezeknek a gyártóknak? Megint mi jön le ebből a normális embereknek? Pénz pénz pénz.. Vérpistike meg elolvassa a tesztet, és megy sírni a maminak hogy neki ilyen kell. A mami meg kőgazdag, és hogy az user ne sírjon szalad is a legközelebbi DELL boltba.
-
luw2win
őstag
Hogyne lenne, én nem gyüjtögetem az ezer éves cuccokat.
Megnéztem egy filmet akk törlés, ha nagyon jo akkor kiírom dvd-re.
Játék végigjátszom letörlöm, csak a multik vannak fenn.
SSD-d rendszer, többin meg az aktuális dolgok, igy még a 160gb meg a 32gb tárolókon még 70gb hely van összesen. -
Nekem valamiért rögtön a starwars jutott eszembe... olyasmi a ház formája mintha a birodalmiaktól szalajtották volna.
-
|*HayHa*|
aktív tag
Kíváncsi leszek az árára is... Amilyen árakat ezek ki tudnak találni, 3* jobb pc-t össze lehet rakni belőle. Olyan 550-600k-ra tippelem..
-
Muton
addikt
hát ez elég gagyi. még oldala sincs...
-
Skizz
addikt
Én próbálgattam már ilyen XPS-eket, vagyis nem ilyeneket, Q6700 és 8800GTX volt bennük, de a ház állati volt. Meg a gép is tetszett, csak nagyon durván járatják benne a ventiket, hangos volt.
-
X@b3e
addikt
Ez a Dell XPS ház mennyire komoly
I'm lovin' it!
-
cizoe
őstag
"Karácsonykor mi lenne ha nem szapulnátok egymást ?"
A hülye karácsonykor is hülye.
Amúgy még nincs karácsony, csak holnap, szóval flame ON!A gép maga szép, de amennyiért ezeket fosztogatják... Egyáltalán jatékos gépbe van értelme az i7-nek? Szerintem még nem. Sőt... Akkor inkább yorkfield.
-
isgas
csendes tag
Karácsonykor mi lenne ha nem szapulnátok egymást ?
Az én fám alatt ilyen lesz ;) igaz úgy készült mint a peugeot 206-os az indiai reklámban. Elefáni körbe ülte
Szép darab az tuti! Szerintetek mennyi gazdag kisfiú kapja meg ajándékba aki még értékelni sem tudja és a fémkerekű medzsójával a ház oldalán gurigúzik ?Boldog karácsonyt mindenkinek ! (még az okostojásoknak is)
-
Thrawn
félisten
válasz
Neil Watts #11 üzenetére
Ha arra gondolt, akkor is hülyeséget írt...
-
-
Enton
addikt
Bejövős!
Ilyen házat még véletlenül sem tudnék sehol sem szerezni ugye?Pedig szép nagyon:
[link] -
Füge007
senior tag
Jézuska odacsempészhetné a fám alá
. Egy darabig meg lenne oldva a gépgondom. Ütős konfig, és a minőségére sem lehet panasz!
-
luw2win
őstag
2 TB tárhely.... hát én az össz 200gb-omat alig használom el.
Ami már nem kell törlöm. De ez én vagyok.Boldog karácsonyt mindnekinek!
-
Tibord
senior tag
-
törölt tag
Max. 6GiB RAM? Hm... tényleg csak játékgép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A XPS 730X közel 20 százalékkal gyorsabb elődeinél.
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest