- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Szerintem itt a gond: "amit a benne lévő két gyári venti elnyom"
Ha igazán halk, kb. hangtalan a gép akkor kb. bármilyen 3.5" HDD kihallatszik valamennyire.Legalábbis gumibakokon vagy gumis felfogatásnál. Bár Fractal házam még nem volt, eddig akárhány gumigyűrűs rögzítéssel találkoztam nekem sem segített érdemben. Sem hangban, sem a rezonancia elnyelésében. Merthogy fentebb ugye nem arról volt szó a kötekedések ellenére sem, hogy magát a rezonanciát felerősíti... hanem nyilván annak a hangját. (rezonáló felület formája, mérete, merevsége, stb... változik)
A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás.
Ez olyan jó tanács mintha azt mondanánk a benzinnel/tankolással se lesz gondod, csak vízhajtású autót kell venned és annyi.
(Egyébként meg a NAS-nak is van hátránya, pl. késleltetésre azért nem nyerő akármilyen lanon is legyen... bár kétségtelen, hogy erre a jó megoldás az lenne, ha tényleg mindenhova megfelelő méretű SSD kerülhetne.) -
fogtunder
nagyúr
Egyébként még azzal sincs baj, ha nem mozog a lemez, miközben pörög, én szeretem a fixebb megoldásokat, de azzal is lehet élni.
Az SSD meg tartós, a rendszerlemezem 5 év használat után 83%-os, és az otthoni felhasználók nagy része amúgy is HD Linux ISO file-okat tart rajtuk, amire pont jó egy NAS is. Van pár speciális eset, mikor mégsem, de többnyire akkor is jobban jár a felhasználó, ha az adott projektet egy nagyobb SSD-n szerkeszti, majd menti NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest