- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Ha 6000-7000 hufnál több lesz már nem éri meg.
Szerintem per pill az mATX kategóriában a CM N200 a legolcsóbb amit komolyan lehet venni. -
Peat;)
veterán
Micro atx olyan felemás kategória, sokan játékgépet építenek rá, van aki htpc-t, szerintem ezért nem mennek le jobban méretben. Akkor ott az only mini itx házpaletta ha az kell valakinek.
Mondjuk nálam a fekvő 42*42 centis házam kb pont egálban van az erősítőmmel, teljesen jó az összkép nappaliban. Igazából azt nem értem miért álló házakra van igény, fekvőnél a benne lévő cucc sem "lóg" és szerintem igényesebb kinézetet lehet kölcsönözni a gépeknek még ilyen nagyobb méretben is, hiszen így el lehet bújtatni, meg "lapos". Egy álló ház általában kilóg a többi elektronikai kütyü közül.
-
LLKobe
veterán
Ránézésre papírvékony anyaghasználat, 90mm venti hátul az elég gyengus... Nem egy minőségi darab.
Nemrég még kerestem egy kicsi és minőségi mATX házat, és végül egy Antec NSK3480-at vettem, mert egyszerűen újabban nem gyártanak kicsi és minőségi házat.
mATX házak 40-50 centi hosszúak... Köszi, ezekkel nyernék 4 centit a mostani ATX-emhez képest.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Leszámítva a belső bővítőhelyeket szerintem jobb vétel a Smarter. 12-es ventik, porszűrő elől, és ott ránézésre valamivel nagyobb talán a wiring space.
A szellőzésére lennék még kíváncsi.
-
Vigneau
félisten
Tetszetős kis ház, akár a SilverStone PS07W házikóm nyomdokába is léphetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest