- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silentfrog #46 üzenetére
Már érdemes volt linkelni!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
ööö Azt szögezzük le, hogy most ugye nem a Wii U-ra gondolsz ?
Mert az U egy piaci bukás. Ha pedig azt nézzük, hogy az U már next-gen, akkor esélye sincs a Nintendonak a Sony és a MS mellett. Tehát már nincs akkor igény rá, mint az előző generációnál. -
mikka07
tag
Szerintem az új konzolok jóval erősebbek lesznek a mostani csúcs pc-knél az első játékoknál ez még nem lesz látványos ,de később azért kiváncsi lennék egy új gears of war,vagy gran turismora,mostani konzoloknál is inkább olyan érzésem van hogy a proci elég erős főleg a ps3-é a gpu még úgy ahogy megfelel (xenos,rsx),de az 512mb ram már nagyon kevés(legalább a duplája kellet volna mind a két jelenlegi konzolba, a nintendot nem veszem ide 2013-ban vicc kategoria) a gt5 -t,last of us, is rengeteget tölt
-
banhammer
veterán
Egyes emberek ennyire ráérnek?
-
válasz
Silentfrog #6 üzenetére
-
tibi683
tag
Nem fikáztam a konzolokat(mivel vannak előnyei is amit elismertem) csak ne ájuljunk már el azért annyira tőle mikor még ahogy előtte is írták senki sem használta tesztelte csak találgatások vannak ! A mai PC-k pedig kézzelfoghatóak valós teljesítmény adatokkal!
Majd a megjelenés után az összehasonlítások sorozata után minden kiderül
Remélhetőleg meglesz az a nagy teljesítmény ugrás amit ígérnek!
-
Valdez
őstag
Bár a németem nem jó, de ITT még olyat is írnak, hogy nem 1.6GHz lesz a proci hanem 1.75GHz. Nem értem egyébként, ezzel se lesznek előrébb, mint ahogy azzal sem, hogy minimálisan megemelték a gpu órajelet is.
-
tibi683
tag
A nextgen konzolok már x86 ezt ne felejtsük el...
Persze hogy vannak előnyeik ez nem kérdés! Csak kicsit unalmas már olvasni (ezalatt nem rád célzom ) a sok konzol fant, hogy mekkora szar a Pc és a nextgen konzolokat nem fogja lenyomni jópáréven belül stbstbstb.!
Igy van! Optimizálás kérdése lenne minden de hát a fejlesztési idő költséges.... és itt sajnos megint a pénznél lukadunk ki és a Konzolokon nincs "akkora" warez, mint Pc-n ezt tény -
sad_Vamp
őstag
ha egy cég nem akar, akkor nem fog optimalizálni konzolra, ennyi. Meg az sem úgy van hogy a programátorok 1ik napról a másikra tudnak is, meg hajlandóak is. Ezt azért vegyük figyelembe.
Az FIFÁnál is állítólag külön motor lesz.... amit meg lehet lépni pont azért is amit te is mondtál az imént gondolom.
Én sem mondom, hogy jo az FPS korlátozás vagy a felskálázott felbontás.... de Ti meg mindig a konzolok előnyeit felejtitek el (mert azért van olyan is).
-
tibi683
tag
200W ha jól emlékszem az "elméleti" fogyasztása pl az Xbox one-nak (de eprsze akkor is kevesebb ebben igazad van)
De inkább játszom 60 vagy akár 100+ fpssel, mint korlátozott 30 fpssel
A Fifa az más kérdés ott szimplán a pénz beszél, mivel konzolon jóval többet adnak el illetve ott fizetni kell a multiér Ps 4
Illetve a beííígért hatalmas újitások szeptember 27.én kiderülnek valójában, mert hát az EA ról van itt szó..
A Battlefieldes érv pedig butaságAkkor max később adnák ki
[link]
-
sad_Vamp
őstag
500-800w vs 150W mond valamit?!
azt is figyelembe kell ám venni, milyen teljesítmény jut hány wattra.
Amúgy igen eléggé szomorú hogy nem fixálják a framerate-t 60fps.... plazma tulajként modnom, hogy nagyon jó lenne.
a BF4 meg azért lesz jobb, mert még igazándiból nem kezdődött meg a konzolokra optimalizálás, majd ha elkezdődik, lesznek érdekes dolgok. Lásd pl új FIFA.
-
tibi683
tag
Nevetséges az egész
Ha annyira hatalmas erő van a konzolokban és a mai pc-k meg sem "közelítik" akkor miért lesz a BF4 PC-n szebb a nextgen konzoloknál és miért kell nextgenen is lelimitálni az új nfs-t 30 fpsre ?
ÉS még meg sem jelentek az új konzolok... mi lesz 2-3 év múlva ?
-
M@trixfan
addikt
De jó lett volna pedig ha van benne még egy dedikált GPU is! Egyszerűen túl olcsó ahhoz a konzol, hogy brutális vas legyen benne. Én szívesen kiadnék 200K-t egy olyan konzolért ami a korát megelőző hardvert ötvözi az egyedi tervezéssel és a közvetlen elérés előnyeivel. Egyelőre semmi olyat nem látok a demókban ami mostani PC hardveren ne menne. Nekem már az sem túl biztató, hogy a nyitó játékoknál sincs meg egyszerre az 1080p 60 fps. BF4 (valójában BF3.5) sem lesz 1080p és medium-közeli beállításokon fut. Sok aspektusát szeretem akonzoloknak, de sajnos jó szívvel megint csak exkluzív tartalmakhoz használnám. Multiplatform játékok esetén eddig úgy néz ki csak részben sikerült beérni a PC-t. Már a mostani GCN Radeonok is ultra flexibilisek a cikkek szerint, egy következő generációs GCN-nel pedig vasalva van a dolog.
-
lenox
veterán
De amugy a hardver is sok szempontbol erosebb mint egy mezei pc 7790-nel.
-
headshot17
csendes tag
válasz
Silentfrog #2 üzenetére
+1
-
mickemoto
őstag
PC-s szemszögből tényleg hihetetlen.Nem is alaptalanul, amikor egy xbox-one árú vga-val is gondok lehetnek.Köszönhetően az optimalizálás hiányának.
-
Kalamona1
tag
Én régen amikor még nem volt tiszta hogy pontosan milyen hardvere lesz az új konzolokban abban reménykedtem hogy tényleg az igp mellet lesz egy dedikált gpu is. Hogy az IGP számolja a mesterséges intelligenciát és a GPU a grafikát. De most hogy lehet tudni mi van a gépben így nem hiszem hogy így volna. És a fentebb írtakhoz azért én is hozzá tenném hogy igenis számít a hogy milyen Hardver van a gépben. Mert a grafika a legtöbb embernél nagy húzóerő. És a wii ugyan nagy siker lett de elsődlegesen a forradalmi irányítás miatt. Ha az nem lett volna sehol nem lett volna a wii.
-
Prof
addikt
Azert alapvetoen szerintem a kutya ott van elasva, kozvetlen eleres ide vagy oda, hogy egyszeruen konzolon beallitanak egy fix gyengebb grafikai szintet ami meg jol nez ki, de kelloen gyors es nincs 50 grafika post process lehetoseg mint PC-n, amivel a csucsVGA-s rendszereket is ketvallra lehet fektetni.
Szerintem manapsag a tobbseg aki meg PC-n jatszik inkabb kikapcsol 2 effektet es jatszik a regi gepen tovabb, minthogy ujat vegyen Ha meg konzolos nem nagyon fog 100ezret +15k-kat kiadni egy uj jatekra, amikor ott az olcso chipelt hasznalt Xbox360
-
thatsofemre
tag
Hihetetlen mire képes a "média"..
Nem baj, nem számít, hogy mi a hír (mekkora kamu), csak olvassák az emberek...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6 üzenetére
A Trabantal is lehet jókat nyaralni ha elég fiatal vagy hozzá, sátorral is voltam a tengerparton a szalonna és a kolbász megsült a sátorban de az egyik legjobb nyaralásom közzé tartozik, csak éppen 18 éves voltam, a Wii viszont tényleg vacak.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Silentfrog #6 üzenetére
Szerintem a mostani konzolokkal bőven el lett érve az a határ ami fölé már a látványt egyszerűen NEM KIFIZETŐDŐ a cégeknek fejleszteni. Hacsak valami brutál dolgot nem találnak ki, ami nem igényel többlet munkát de a látványt nagyon megdobja. A köv. generáció valószínűleg már csak fizikában meg hasonló dolgokban lesz jobb (igen, valószínűleg dobnak majd annyit a dolgokon hogy 4K-s tvken is jól nézzenek ki a dolgok) de ez csak az én szubjektív véleményem.
-
Silentfrog
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Volt szerencsém hozzá. Olyan érzés,mikor az ember elmegy nyaralni Trabanttal. Hiába remek a nyaralás az utazás szörnyű. / Wii-nél a képminőség a Trabant. /
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Silentfrog #2 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Wii nevű konzolt...
-
Danex
addikt
válasz
Silentfrog #2 üzenetére
Csak épp a közvetlen elérés miatt nem annyira hangsúlyos a hardver hisz teljesítmény akad. És ha valaki a Halo-Gears of War szériát kedvelte meg akkor XBOX-ot vesz és valószínűleg nem fogja érdekelni, hogy gyengébb a vas egy kicsit.
-
Angel1981
veterán
Ha épp nincs semmi bomba hír, akkor gyártsunk!
-
Silentfrog
veterán
"egyszerűen a hardver nem lényeges egy konzolnál(...)"
He-he,nah persze.
A konzolokat játékra veszik ,hasonlóképp mint a drága videokártyákat.
A pc-nél csak a drága hardver számít,hogy lehessen futtatni egy játékot a konzoloknál nem, csak az exkuzív tartalom amivel mindent el lehet adni,a többit meg megoldják valahogy?
Vagy rosszul értelmezem? -
sad_Vamp
őstag
Színvonalas újság írás
Azért már ilyeneket kitalálni kicsit non-sense,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Hot Chips bemutató után túlpörögtek az „elemzők”, amiből jellemzően sosem sül ki túl sok jó.
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest