- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
aha. értem.
úgyis a kísérletezés, koncepciófaragás fázisában vagyok.
majd egy fél év múlva viszatérünk a témára, és kikérem a véleményeteket...a magamutogató élvezkedésen túl, természetesen egy évek múlva elkövetkező értékesítési fázis reklámjához sem jön rosszul minden nyilvános platform, megmérettetés.
egyre jobban kezd kikristályosodni, hogy a szériagyártás eurocenteken menő véres vívása helyett inkább művészi jellegű, passzív, kompromisszum és szabványmentes, egyedi faragmányok előállítása felé fogok elmozdulni.
csak hát szavakat leírni könnyű, és a jelenben súlytalanok. csak a jövő teljesítménye és eredményei tudják igazolni a múlt és a ma álmodozásait. -
szab.tam
nagyúr
mennyi esélye lenne kitolni valami böhöm passzív gépet.
nem a régit, mert ugye az élőben eléggé szalonképtelenül rendezetlen darab, mint írtam is.kíséreltezek új nagy hűtőkkel, amik azért valamivel kisebbek és talán már jobb hatékonyság mutatókkal rendelkeznek a tömeghez képest.
ilyenket. ezek 40 centi magasak, és 3.5-4.5 kiló közöttiek.
ha az új blokk, (a baloldali, cpu-ra merőleges csövezésű), beválik, akkor erre alapozva szívesen készítenék egy fekvő lapos, kb. kocka elrendezésű, installációs profil + plexi + rács funkcionalista házat hűtéssel.
és az érdekessége az lenne, hogy a ház tartórésze ugyanaz a profil lenne, mint maguk a hűtőbordák.(csak ehhez össze kéne állnom valakivel, mert perpill a teljes project-et meg nem tudom finanszírozni....)
mert ahogy levettem a véleményekből, itt inkább a nagy méretű, meghökkentőbb dolgoknak több esélyük van, mint az egyszerű, letisztultaknak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Beszámolunk róla, kik nyerték az egyes kategóriák díjait.
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest