- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
aha. értem.
úgyis a kísérletezés, koncepciófaragás fázisában vagyok.
majd egy fél év múlva viszatérünk a témára, és kikérem a véleményeteket...a magamutogató élvezkedésen túl, természetesen egy évek múlva elkövetkező értékesítési fázis reklámjához sem jön rosszul minden nyilvános platform, megmérettetés.
egyre jobban kezd kikristályosodni, hogy a szériagyártás eurocenteken menő véres vívása helyett inkább művészi jellegű, passzív, kompromisszum és szabványmentes, egyedi faragmányok előállítása felé fogok elmozdulni.
csak hát szavakat leírni könnyű, és a jelenben súlytalanok. csak a jövő teljesítménye és eredményei tudják igazolni a múlt és a ma álmodozásait. -
szab.tam
nagyúr
mennyi esélye lenne kitolni valami böhöm passzív gépet.
nem a régit, mert ugye az élőben eléggé szalonképtelenül rendezetlen darab, mint írtam is.kíséreltezek új nagy hűtőkkel, amik azért valamivel kisebbek és talán már jobb hatékonyság mutatókkal rendelkeznek a tömeghez képest.
ilyenket. ezek 40 centi magasak, és 3.5-4.5 kiló közöttiek.
ha az új blokk, (a baloldali, cpu-ra merőleges csövezésű), beválik, akkor erre alapozva szívesen készítenék egy fekvő lapos, kb. kocka elrendezésű, installációs profil + plexi + rács funkcionalista házat hűtéssel.
és az érdekessége az lenne, hogy a ház tartórésze ugyanaz a profil lenne, mint maguk a hűtőbordák.(csak ehhez össze kéne állnom valakivel, mert perpill a teljes project-et meg nem tudom finanszírozni....)
mert ahogy levettem a véleményekből, itt inkább a nagy méretű, meghökkentőbb dolgoknak több esélyük van, mint az egyszerű, letisztultaknak...
-
szab.tam
nagyúr
akkor jövőre szalonképessé teszem a förszt gépemet, és muzeális innovációnak, (ezen a paradoxonon sokáig melóztam ám
), targoncával kitoljuk a sváboknak...
mióta tervezem, hogy berakom egy hónap gépe pályázatra a guru3d-re, reggeltem is, posztolgattam is, de annyira lusta vagyok...
és mindig csak az aktuális, új faragások érdekelnek, a régiek nem.
lassan fél éve a játékgépet le sem porszívóztam, ki sem fújtam. lassan a gtx480 hátán rövidrezár a szmogos por...kicsit irígykedve nézem a társas motivációitokat.
én túl induvidualista vagyok.
azaz ez így teljesen nem igaz, de nem szeretek alkalmazkodni, ami a közösségben előrehaladás fékje tud lenni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest