- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exhodus
tag
A dow 2 tényleg közelebb van a szabálykönyvekhez, de meg kell hagyni hogy a régi warhammer 40k nagyon jó volt a maga nemében, a Dark Crusade még mindíg az egyik legélvezetesebb RTS amit ismerek. (és azért próbálkoztak, drop poddal jöttek a barackba nem ott teremtek, a szándék is díjazandó)
Nem mondom hogy nem örülnék mondjuk egy gárdista kampánynak pl a Tanithi Egyessel, vagy egy kis mókának a sétáló halállal, csak nehéz lenne adaptálni őket a jelenlegi játékmechanizmushoz szerintem
-
tsii_H
tag
inkabb a Space Marine jonne mar
-
Exhodus
tag
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Tau-knak én is örülnék, de Necronokkal meg gárdistákkal nem lehetne a dow 2 vonalat folytatni, előbbi túl tápos utóbbi meg nem elég tápos kis létszámban. Arról nem is beszélve hogy a necronok elég unalmas társaság, mert még csak meg sem szólalnak, csak mennek azt ölnek, bár ez utóbbiban nagyon ottvannak
-
Ari18
őstag
Várom már nagyon. A bázis építést hiányoltam az alap verzióból is. Miért nem lehetett belerakni
-
Thome
veterán
válasz
cskamacska #6 üzenetére
De a necronok olyan erősek legyenek, mint a DC-ben!
Fasza kis imba meneteket toltunk anno haverokkal.
-
cskamacska
addikt
-
PAtr0n
addikt
Csoda hogy D1Rect még nem jelent meg. Való igaz, neki bizti must have lesz
Nekem is az .... lenne, ha a base bulid-et meghagyják, és a magas unit count-ot.
Így csak 1x elővevős játék lett számomra a 2, ellenben az 1 és (főleg) folytatásaival (DC, SS), amiben még a mai napig le-lenyomok 1-1 vs-t..
Ettől függetlenül maga a játék sokat fejlődött, tetszene is, ha... de ezt már tudjátok -
aram01
nagyúr
jó hentelős
-
64b0r
aktív tag
Nagyon faxán néz ki!
Azt jól láttam, hogy a Great Unclean One is játszható lesz? Vagy ez valami "NPC"-szerűség lesz a küldetés során? -
AXisBOLD
addikt
D1Rect ennek örülni fog
de szerintem is jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest