- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
megbízható #42 üzenetére
Bocsi a hétvégén nem nagyon jártam a PH!-n.
Sajnos ebben nem tudok segíteni, nincs ötletem mitől lehet. (esetleg elfelejtetted a wipe-ot amire tudok gondolni?) A Vanilla ROM-ot le tudod tölteni erről a linkről: [link]
Emlékeim szerint bele raktam az írásba is, de ha mégsem akkor bocsi. -
DarkByte
addikt
Sajnos a Contacts szinkronizáció egyébként is gáz a gyári ROM-al.
(Igaz most én is sikeresen semmivé tettem a kontaktjaim és telefonszámaim felét azzal hogy szórakoztam melyik csoportokat szinkronizálja. Bejelöltem hogy csak a 'Kontaktok telefonszámmal' csoportot kezelje, töröltem a számokat a mobilból aztán mondtam hogy húzza le újra. Eredmény: a csoport ami kellett meg is van a mobilon, de minden más csoportban lévő bejegyzést (beleértve azokat amelyek voltak a telefonszámos csoportban is egyszerre) törölt a Google fiókombólMég jó hogy az albérletben lévő gépemen van backup ami nem is régi.)
-
DarkByte
addikt
Elvileg felszinkronizálja a Google fiókodba. Nézz szét a contacts.google.com oldalon és ott tudod szerkeszteni aztán mobilon Settings-ben újrasync-elhetsz.
-
DarkByte
addikt
Ha tudsz programokat telepíteni és nem találkozol lépten-nyomon Force Close gombos ablakokkal akkor mindent jól csináltál. Gondolom azt pedig olvastad hogy ha nem tudsz programokat telepíteni akkor az ext partíció javítása opcióval lehet megjavítani az Amon recovery-ben az App2SD partíciót (feltéve ha csináltál ilyet). Másra szerintem nem kell ügyelni.
-
DarkByte
addikt
Ahhoz hogy a ROM telepítést meg tudd csinálni a konzolos fastboot programot kell használnod, ehhez pedig Windows-os DOS parancssorra van szükséged. Az MCR csomagban található egy batch fájl amely a flash-elést elvégzi, ezt el lehet indítani billentyűzet használata nélkül is, ám ez csak akkor fog működni ha az eszköz látható fastboot által. Ennek ellenőrzésére parancssorra lesz szükséged. Ha a konzol kezelése teljesen ismeretlen, a saját érdekedben javasolnám hogy inkább ne fogj bele a flash-elésbe. Előtte mélyedj el az DOS alapjaiban, vagy kérj meg valakit aki otthon van a témában hogy segítsen neked.
-
DarkByte
addikt
Én köszönöm a dicsérő szavakat, illetve hogy akkor kipróbáltan működik a leírás nálad is.
Az említett boot-os dolgot javítom. Ezt bevallom másoltam a forrásból, most így belegondolva azt hiszem én sem írtam oda a recovery szót, mert a fastboot parancssori súgójából néztem ki a paraméterezést.
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #8 üzenetére
Köszi, akkor még egyszerűbb mint gondoltam.
-
DarkByte
addikt
Mivel ezt még nem próbáltam ki így elméletben a következőt kell tenni:
- T-Mobile oldaláról a december update-et leszedni (-1. pontban leírva).
- Fel kell dobni a képfájlt az SD kártyára a dload mappába ahogyan az oldalon le van írva
- Telefont kikapcsolod, majd hangerő fel + piros letevő gomb + power gomb és visszarakja a gyári ROM-ot. (Esetleg egy Wipe-ot érdemes megcsinálni az Amon-al recovery módban még ez előtt közvetlen).
- Visszakapod azt az állapotot mint amikor megvetted a telefont.Akik csináltak már ilyet esetleg leírhatnák pontosan a lépéseket, mert ez csak a saját kikövetkeztetésem, nem 100% hogy jó is így.
-
DarkByte
addikt
Gyorsabb lett, érezhetően. Zene lejátszó például nálam lépten nyomon elkezdett laggolni a gyári ROM-al ha mondjuk Market-ről elkezdtem telepíteni közben, vagy a beépített böngészővel tallózni. Itt gyakorlatilag semmi ilyen nincs. Akkor ugye a Mobilarénás tesztben is benne van a főképernyőre másodpercekig visszalépés, eddig ez sem jelentkezett ezzel a ROM-al. A másik ugye az App2SD, nincs most már a ~60MB-os limit amire programokat telepíthetsz. Illetve van még jópár egyéb optimalizáció és kiegészítő cumó ami bekerült a ROM-al: [link] Na meg nekem a T-Mobile-os színektől már herótom volt, arról nem is beszélve hogy a gyári dashboard felesen ette a memóriát mert sosem azt a nézetet használtam. A Vanilla ROM-al kaptam egy alap Android-ot ami nem eszi felesen az erőforrásokat.
Persze ez innen már egyéni preferencia kérdése hogy fontos-e. Én nem ezért raktam fel a ROM-ot elsősorban, hanem mert reméltem ez megjavul: [link] De már amúgy is szemeztem vele, mert idegesített a lomhasága a mobilnak olykor. Nem bántam meg eddig
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #1 üzenetére
Természetesen nem zavar. Az olvasó majd dönt melyik alapján végzi el a telepítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest