- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyboy
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni a kedves publikumtól, hogy ki frissítette már az 1.7-es MCR-t?
Lesz ennek is külön ilyen részletes topikja, hogy hogyan kell megcsinálni? Nem szívesen állnék neki egy angol szöveg után...
Köszi!
-
benyboy
tag
e l a k a d t a m ...
hogy kell particionálni? nekem azt írja ki, amikor bemegyek a partition sdcard>repair sd:ext
run 'fs repair' via adb!ez mi? plíz help!
-
benyboy
tag
válasz
CoolBoy323 #53 üzenetére
COOLBOY
Köszi szépen mindent, elérkezett a várva várt pillanat, már csak percek kérdése, és újjá szület a telóm
1000köszönöt és hála!
-
benyboy
tag
válasz
CoolBoy323 #51 üzenetére
de nem kellett érte fizetned semmit, tehát vissza tudtad úgy állítani, hogy a vakegerek nem vették észre...
szólj ha tévedek...
nem vágod hogy kell átállítani amit az előbb is kérdeztem??
-
benyboy
tag
Srácok!
nem vágja vki, hogy hol lehet a gmail-es accountot megváltoztatni, amit a legelején kell megadni? Változott a mail címem, és nem találom sehol, hogy hol lehet...
Coolboy telód megvan már? -
benyboy
tag
coolboy, mikorra várható a telód javítása?
már nagyon kiváncsi vagyok a vanilliára.... -
benyboy
tag
válasz
CoolBoy323 #19 üzenetére
iagzából meg vagyok még elégedve eddig vele, mondjuk mindenki azt mondja aki megfőzte, hogy gyorsabb lett, több memória stb...
türelem, megmaradó garanciás pulse-t terem...
-
benyboy
tag
válasz
CoolBoy323 #17 üzenetére
1000 kösz és hála, akkor ennyit még kibírok, megvárom míg visszakapod...
köszi még1x!
-
benyboy
tag
magyarul ki lehet játszani a t-mobilet...
CoolBoy323 írta, hogy ő visszavitte szervízbe, de elötte visszaállította a romot. akkor elvileg a droidját garival javítják...attól tartok, ha rootolok, és vmi baja lesz, nem fogják megjavítani, viszont a csekkek jönni fognak
köszi a gyors választ
-
benyboy
tag
Sziasztok,
egy valamit egyáltalán nem értek. Néhány helyen azt olvasni, hogyha rootolom a telót, akkor ugrik a gari. Ez igaz, vagy sem, mert amit itt olvasok az alapján ha visszarakom a decemberit, akkor nem vesznek észre semmit.
Szal a kérdésem lehet-e rootolni gari vesztés nélkül?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest