Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Erdei88 #53597 üzenetére

Nekem is volt hasznalt cuccom, gond nelkul, ugyanakkor mivel dolgoztam par szervizben tudom h minden elhullhat, nem vedi mrg a marketing bs es a megvigyazas' sem ( :
    Az ar, amit tobbszor mondtam, ha az a 980 ti max 50e, csillio refes tagtol, akkor esetleg erdemes vele rizikozni, szemely szerint 30e ft-ot adnek max erte, zabal, fut, legyilkolja az alkatreszeket, nem erdekel h ujan mennyi volt, azota eltelt nemi ido

Notebookokban azt szeretem, amennyiben ertelmes gep, alkatreszek zomet el lehet adni ha meg is hal az alaplap, ami a legdragabb, abbol pl nem vennek tobb szaz ezrest, ha toresek aron kapok hasonlo teljesitmenyt, akar sokkal jobb minoseggel, nagyobb az ertekbesztes egy uj gepnel ha.kihozom a boltbol, mint amennyiert megveszem a hasznaltat, aztan kedvem szerint felbovitem csillio garos rammal meg ssd-vel, ami jelenleg is annyiba kerult a gepemben mint amennyiet a gepet vettem ( :
    Ezt el is szoktam mondani ha eladok gepet, jo esellyel meg sok evig gond nelkul elketyeg, de garantalni nem tudom, viszont addig is minosegi gepet hadznal aki megveszi, es ha meghalja magat az alkatreszekre lesz vevo, ha csak a felet is ki arulja valaki a hasznalt gepnek mar annyival is bentebb van, idot ra kell szanni de jon penz vissza belole, idotartamra levetitve par ezer ft havi osszegbol kijon a "tartos berlet", igy kell nezni
    Egy vga-nal, alaplapnal kuka az egesz

• koby11h

őstag

válasz Erdei88 #53597 üzenetére

Én ha lehet nem veszek használtat csak ha már nincs bolti és valamiért csak az jó vagy tényleg olyan a cucc aminél nagyon megéri. Garanciától függetlenül, mert nem ismerem az előéletét. Meg tudom oldani újban, jó áron, addig nyújtózkodok ameddig a takaró ér és így nem szoktam meglepődni sem.
    De használok általam vásárolt lejárt garis cuccot amíg megfelel az igényeimnek, utána veszek újat, és pár hónap múlva a régit agyon tesztelem és úgy adom el hogy nyugodtan tudjak aludni.

De olvasva a hozzászólásokat nem vagyunk egyformák. Ja és én közép kategória aljával beérem :)

Új hozzászólás Aktív témák