- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Erdei88 #53597 üzenetére
Nekem is volt hasznalt cuccom, gond nelkul, ugyanakkor mivel dolgoztam par szervizben tudom h minden elhullhat, nem vedi mrg a marketing bs es a megvigyazas' sem ( :
Az ar, amit tobbszor mondtam, ha az a 980 ti max 50e, csillio refes tagtol, akkor esetleg erdemes vele rizikozni, szemely szerint 30e ft-ot adnek max erte, zabal, fut, legyilkolja az alkatreszeket, nem erdekel h ujan mennyi volt, azota eltelt nemi idoNotebookokban azt szeretem, amennyiben ertelmes gep, alkatreszek zomet el lehet adni ha meg is hal az alaplap, ami a legdragabb, abbol pl nem vennek tobb szaz ezrest, ha toresek aron kapok hasonlo teljesitmenyt, akar sokkal jobb minoseggel, nagyobb az ertekbesztes egy uj gepnel ha.kihozom a boltbol, mint amennyiert megveszem a hasznaltat, aztan kedvem szerint felbovitem csillio garos rammal meg ssd-vel, ami jelenleg is annyiba kerult a gepemben mint amennyiet a gepet vettem ( :
Ezt el is szoktam mondani ha eladok gepet, jo esellyel meg sok evig gond nelkul elketyeg, de garantalni nem tudom, viszont addig is minosegi gepet hadznal aki megveszi, es ha meghalja magat az alkatreszekre lesz vevo, ha csak a felet is ki arulja valaki a hasznalt gepnek mar annyival is bentebb van, idot ra kell szanni de jon penz vissza belole, idotartamra levetitve par ezer ft havi osszegbol kijon a "tartos berlet", igy kell nezni
Egy vga-nal, alaplapnal kuka az egesz -
koby11h
őstag
válasz
Erdei88 #53597 üzenetére
Én ha lehet nem veszek használtat csak ha már nincs bolti és valamiért csak az jó vagy tényleg olyan a cucc aminél nagyon megéri. Garanciától függetlenül, mert nem ismerem az előéletét. Meg tudom oldani újban, jó áron, addig nyújtózkodok ameddig a takaró ér és így nem szoktam meglepődni sem.
De használok általam vásárolt lejárt garis cuccot amíg megfelel az igényeimnek, utána veszek újat, és pár hónap múlva a régit agyon tesztelem és úgy adom el hogy nyugodtan tudjak aludni.De olvasva a hozzászólásokat nem vagyunk egyformák. Ja és én közép kategória aljával beérem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest