-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
válasz
GZoli7 #26980 üzenetére
Nem lesz itt bíróság, fogalma sincs az ilyen dolgok működéséről, csak fenyegetőzik össze vissza.
oriic: vissza veszem, nekem nem ér annyit az egész, hogy ez a proli basztasson. Most mondtam neki, hogy küldje vissza és ha nincs semmi bajuk a kályháknak, akkor visszaküldöm a pénzt.
Ja a legviccesebb, hogy mivel édesanyámék házánál voltak ezek a kályhák az ő telefonszámukat adtam meg, de később átvettem az adásvételt, és már ilyeneket kamuzik, hogy összebeszéltünk ellene anyámmal
Jólvan főnix mehet tovább a kamu. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet az ilyenekkel normális keretek között tárgyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest