Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
mephi666 #120 üzenetére
Még korábbi munkahelyemen volt egy srác aki nyomott valami olcsó sz@rt, mellette még rosszul is kajált és láttam kondiban edzeni, hát az mekkora vicc volt. Amikor húzódzkodott nem láttam az izmait mozogni, feszülni. Póló nélkül nagyon hülyén nézett ki. Persze a koxának meg volt a hátránya, vérnyomás probléma meg egyebek és állítólag volt hogy véres volt a vizelete. Még csak azt se lehet rá mondani hogy legalább meg volt a strandforma, mert még az se.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mephi666 #120 üzenetére
Nekem sose ért ennyit az edzés, igaz nem is nézek ki úgy. Magamhoz mérten van erőm, van izom, de hogy az egészségemre menjen, soha. Nem is értem, aki ilyen 20 év körül nekiáll kokszolni, de amúgy meg hobbigyúrós. Minek?
Még ha hivatalos profi versenyző lenne, OK, megfelelő orvosi háttérrel, de ezek azt sem tudják egy vérkép mi fán terem.
-
Zsolt,72
senior tag
Azért az tényleg nem tartozik a normális munkavégzési időbe, például mi is végeztünk lakásfelújítást, ami többek közt sok fúrással járt, de úgy beszéltük meg a brigáddal, hogy 12-13 óra között ilyen ne legyen. Itt sokan hazajárnak munkából ebédelni vagy eleve otthon dolgoznak és az ebédidő legyen csendes.
Működött is a dolog és amikor a szomszéd újította a sajátját, úgymond "visszakaptuk" a mi odafigyelésünket és ő sem végeztetett délben munkát (ez nyilván nekünk esett jól).
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest