Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó03
csendes tag
Szia dchard!
[Itt az új kép] két óráig töltöttem le most. -
hunyusviktor
csendes tag
Szia csatlakozom az analfabéták csapatához
.Na akkor így kell be írni a sebesség növelési parancsot?wan dmt set snroffset /és ide kell az érték minuszba pl -7000/???
Mert nekem lenne mit növeli mert 220kb mérek a 4Mb inviteles csomagomnál,az sm50b-progi meg lefagy nem mutat semmit!Ha valaki pontosan tudja a parancsot akkor leírhatná,mert nekem lenne mit növelnem mert kb felén jön a sávszél,mint ami a szerződésbe van,még mielőtt valaki azt mondaná nem fogok a szolgáltatóhoz fordulni,mert nincs értelme!!De lehetséges hogy ezzel a mdemmel nekem nem is fog nőni a sávszél?Aki azt mondaná hogy rossz a vonalam és csak ezért 220kb a letöltésem,annak most szólok hogy 1 másik modemmel 400kb a letöltésem,tehát a vonal jó!Na légyszíves írjátok meg nekem hohy hogyan is van ez a sávszél parancs 
-
Ebit
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.Na akkor így kell be írni a sebesség növelési parancsot?wan dmt set snroffset /és ide kell az érték minuszba pl -7000/???