Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Küldik a papírt hogy emelik a sávszélt és közben meg felezik, vagy hogy gondolod amit írtál?
nemértem...(#238) wassermann, nekem szerencsére nem dobálja a hálózatot, szinte sose dobálta, vagyis valamikor igen de az a router hibája volt anno, vbr-7004 azt hiszem, az nyáron folyton szakadozott. Aztán egy nyári vihar megoldotta
Azóta másik routerrel nem fordult elő. De mint írtam, régen töltöttem 1,8-2MB-al is, és azóta semmi nem változott, azon kívül hogy a faluban több lett az adsl-es net. Azért a kábelezést megoldom másképp, egyedül a modemet nem tudom hogy fogom lent elhelyezni, mert nincs konnektor a telefon normális közelében.Közben szétszedtem a sajátomat, találtam benne két púpos kondit, azokat kiforrasztottam és kicseréltem, azóta ezzel is 13-14Mbps sebességet mérek

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nemértem...
Azóta másik routerrel nem fordult elő. De mint írtam, régen töltöttem 1,8-2MB-al is, és azóta semmi nem változott, azon kívül hogy a faluban több lett az adsl-es net. Azért a kábelezést megoldom másképp, egyedül a modemet nem tudom hogy fogom lent elhelyezni, mert nincs konnektor a telefon normális közelében.