Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peba0706
csendes tag
Amit írtál, azok nekem is előjöttek a konzolban teljesen véletlen időközönként. Olyan érzésem van, ha nem írom be elég gyorsan a parancsokat, akkor ezek az üzenetek "érvényesítik" magukat és hiábavaló a próbálkozásom.
Nálam tehát szintén a 360R szürke, ami lassan 3-4 éves, amint tudom cserélem, de előtte én is megnézem a kondikat, mi a helyzet.
Lenne viszont egy másik kérdésem; PÜ-ben említette dchard és más külföldi oldalakon is olvastam, hogy az SNR macerálással el lehet rontani a vonalat? Ez mégis hogyan valósulhat meg és mit lehet ezen "elrontani"? Vagy beáll szinkronba, vagy nem, vagy tévedek?
Nem vagyok képzett híradástechnikai műszerész, csak szeretnék megoldást találni a néha szakadozó 5 megás ADSL problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest