Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Aha... nézd meg a beállításokat, minden low, 800*600 / 800*480, és épphogydöcög...
Próbálkoztam én is az atommal, néhány újabb játék, ami a több magot és szálat ki tudta használni, ment, pl. CoD4 felbontást kivéve minden low egész tűrhető volt. De pl. egy Morrowind, aminek a gépigénye 500MHz P3 volt, egyszerűen élvezhetetlen volt a maga 1x FPS-ével, amint több mozgó lény volt a látómezőben. CoH alapjáték 2-3 játékosig, kis-közepes pályán még elment (ha az ember húzta is a procit, akkor már kevésbé döcögött), de a később kijött patcheket telepítve minden egyes lövésnél egyszámjegyűre esett az FPS, a proci egyszerűen nem tudta az effekteket, lövések és robbanások fizikáját számolni.
Én is vártam a Brazost, hogy hátha majd az, de utána kiderült, hogy alig tud többet, nagyot csalódtam benne. Azóta ezeket a lebutított procira alapozókat inkább kerülöm. A Trinity érdekel, mITX-es olcsó lanparty-gépnek, és otthonra a nagygépemhez képest alacsony fogyasztású médiagépnek és retro-játék-gépnek erősen gondolkozom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő