Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kzkz
őstag
Csatlakozom! Eddig még semmire nem tudtam használni a mindenre jó Rpi-t!
GUI-t használni bármire, azaz pl netezni lassú.
NAS-nak lassú, 5MB-tal másol kb.
XBMC klónok nálam kifagynak ha sokat mozgolódok a menükben, sokat váltok filmet, és amúgy ez is lassú.
1-wire fűtésvezérlésemet nem hajta rendesen, amikor egy TP-link router openwrt-vel simán viszi.
Torrent-re lehet max jó, ha nem akarjuk a letöltött nagy tartalmat átmásolni másik gépre...Valami automatizálására lehetne használni szerintem, de hát ugye ezzel is megszívtam, másra meg csak akkor jó, ha az ember imád várakozni a gép előtt (vagy a lassúság vagy a fagyások miatt), mert nem tudja mással tölteni az idejét... Szóval csak a szívás van vele sajna...
-
ngabor2
nagyúr
androidra van böngésző, van szövegszerkesztő (pénzes és ingyenes is). videolejátszás szintén. sőt, torrentet is láttam már, de mivel okostelefonon nem sok értelmét láttam torrentnek, ezért nem próbáltam ki. hdmi és fülhallgató kimenet van rajta, tehát hangot is ad, sokkal jobbat nem hiszem, hogy ki lehet belőle csiholni. szerintem fájlátvitelre meg van androidra ftp szerver.
eddig csak telepítgettél, nem kódoltál rajta semmit. minek erőltetni a parancssoros linuxot, mikor ott az android? ha meg linux és ubuntu, ott se hiszem, hogy túl sok parancssor előjönne.
-
pakriksz
őstag
"youtube videók szaggatnak"
nem gáz, 4 magos 3,1ghz-s x86-on is néhamert a flash egy hulladék
"Szövegszerkesztés ( lassú, körülményes )"
Mindig is körülményes volt, lassú nem hiszem, anno p120-on is száguldott"viszont a Win-es gép meg nem látja így, tehát mókolni kell(ene) még vele"
az általában semmit sem lát, még magát sem. NFS a megoldás"Videolejátszás ( 1080p-t nem viszi mindig akadásmentesen, digi audio nincs )"
pedig mindenki azt mondja hogy viszi, digi audio pedig van, hdmi a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő