Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kzkz
őstag
Csatlakozom! Eddig még semmire nem tudtam használni a mindenre jó Rpi-t!
GUI-t használni bármire, azaz pl netezni lassú.
NAS-nak lassú, 5MB-tal másol kb.
XBMC klónok nálam kifagynak ha sokat mozgolódok a menükben, sokat váltok filmet, és amúgy ez is lassú.
1-wire fűtésvezérlésemet nem hajta rendesen, amikor egy TP-link router openwrt-vel simán viszi.
Torrent-re lehet max jó, ha nem akarjuk a letöltött nagy tartalmat átmásolni másik gépre...Valami automatizálására lehetne használni szerintem, de hát ugye ezzel is megszívtam, másra meg csak akkor jó, ha az ember imád várakozni a gép előtt (vagy a lassúság vagy a fagyások miatt), mert nem tudja mással tölteni az idejét... Szóval csak a szívás van vele sajna...

-
ngabor2
nagyúr
androidra van böngésző, van szövegszerkesztő (pénzes és ingyenes is). videolejátszás szintén. sőt, torrentet is láttam már, de mivel okostelefonon nem sok értelmét láttam torrentnek, ezért nem próbáltam ki. hdmi és fülhallgató kimenet van rajta, tehát hangot is ad, sokkal jobbat nem hiszem, hogy ki lehet belőle csiholni. szerintem fájlátvitelre meg van androidra ftp szerver.
eddig csak telepítgettél, nem kódoltál rajta semmit. minek erőltetni a parancssoros linuxot, mikor ott az android? ha meg linux és ubuntu, ott se hiszem, hogy túl sok parancssor előjönne.
-
pakriksz
őstag
"youtube videók szaggatnak"
nem gáz, 4 magos 3,1ghz-s x86-on is néha
mert a flash egy hulladék
"Szövegszerkesztés ( lassú, körülményes )"
Mindig is körülményes volt, lassú nem hiszem, anno p120-on is száguldott
"viszont a Win-es gép meg nem látja így, tehát mókolni kell(ene) még vele"
az általában semmit sem lát, még magát sem. NFS a megoldás"Videolejátszás ( 1080p-t nem viszi mindig akadásmentesen, digi audio nincs )"
pedig mindenki azt mondja hogy viszi, digi audio pedig van, hdmi a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert a flash egy hulladék