Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Csatlakozom! Eddig még semmire nem tudtam használni a mindenre jó Rpi-t!
GUI-t használni bármire, azaz pl netezni lassú.
NAS-nak lassú, 5MB-tal másol kb.
XBMC klónok nálam kifagynak ha sokat mozgolódok a menükben, sokat váltok filmet, és amúgy ez is lassú.
1-wire fűtésvezérlésemet nem hajta rendesen, amikor egy TP-link router openwrt-vel simán viszi.
Torrent-re lehet max jó, ha nem akarjuk a letöltött nagy tartalmat átmásolni másik gépre...Valami automatizálására lehetne használni szerintem, de hát ugye ezzel is megszívtam, másra meg csak akkor jó, ha az ember imád várakozni a gép előtt (vagy a lassúság vagy a fagyások miatt), mert nem tudja mással tölteni az idejét... Szóval csak a szívás van vele sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Logitech szerviz
- További aktív témák...
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest