- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Nálunk mintha elkaptam volna a hibát. Két tipusú töltőm van. A gyári ami US dugós, az nem jó.
Kikapcsolgat, újraindul. Vettem egy EU töltőt (ez is kinai), és azzal kikapcsolom, és látom az akksi szimbolumot. Azért meg kell még várni míg ezis átmelegszik.
Az EU töltő az egészségesebb, mert az US változatnál simán rá lehet nyulni a ~230V-ra. Mivel a lányoké, így biztos, hogy elveszem az US töltőt. -
Brogyi
őstag
Állítólag ez firmware hiba. Most, hogy használjuk ki fog derülni. Valószínűleg ZS3NI ezért nem vette észre, mert ő cserélt rögtön firmware-t. Mindenesetre jobban örülnék neki mint a hardware hibának.
Akinél jelentkezik ez a kikapcsolgatás az probálja kicserélni a firmware-t [erre]. -
Brogyi
őstag
Kicsit több időm volt ránézni tesztelni, és bizony megy a 1080p.
Valami nem ment jól a múltkor.
Most a super su akarta frissíteni magát, de a következő restart-nál simán ment.
Azért kiváncsi vagyok mennyit bír az akksija, és a töltés hogy fog lezajlani nálam. Lesz-e kikapcsolgatás? -
Brogyi
őstag
Kaptam egy tanácsot a widget-re. Amíg kijavítják használjátok a "powerful control"-t. Letölt, és megy.
Ha az akksit jobban használj akkor nem érdekel a többi bug.
A win7-es frissítésre pedig valószínű az volt a hiba, hogy az előlapi USB csatlakozót használtam. Állítólag hátulról megy. Jó is az
Most nem tudom kiprobálni. Probáljátok ki ti. Egyébként a driver felment ,felismeri az eszközt, de az "1"-es ikon nem zöldült meg. Amúgy is 4-et tud kezelni,de a frontlapi USB-t nem látja. Érdekes, akkor miért ismeri fel? No ennyi. -
gghrtz
őstag
Felraktam tolteni este es reggel nem toltott fel. Szoval egyaltalan nem tolt. Vettem a tescoban egy minosegi toltot aminek nem ilyen atalakitos a toltoje. Remelem ez mar jo lesz. Egyebkent a tv stickemnek is ugyanabban az elosztoban elromlott a 2 amperes usb-s toltoje pedig egy marciusban vett tulfeszvedelmes eloszto..... Bar lehet nincs koze hozza, mindenesetre a tv sticknek is ez volt a masodik toltoje.. Mind a 3 ugyanabban romlott el....
-
NegaStar
csendes tag
Igen, kicsit félreérthető, talán ezzel kellett volna kezdenem:
Lecseréltem a gyári UI-t
Szóval a lépések
0. Először olvasd végig az egészet, mielőtt belekezdenél a rom frissítésébe!
1. Letöltés:
A ROM ( fórumon első oldalának végén található, javított rom) linkje
[link]
Rockchip Batch Tool a frissítéshez:
[link]
2. Kicsomagolás
Csomagold ki mindkét zipet egy könyvtárba.
3.Indítsd el a RKBatchTool.exe fájlt
4.Tallózd be a ROM image fájlt(update.img),
5. Kapcsold ki a tableted, ha éppen üzemel
6. Dugd be az USB kábelt a tablet mikro USB portjába(a másik végét a Win PC-be még ne)
7. Nyomd meg egyszerre a Volume + és Power gombokat. Ebben az esetben látható semmilyen művelet (booot screen, stb) a tablet kijelzőn, teljesen sötét marad.
8. A gombokat továbbra is lenyomva, csatlakoztasd az USB kábelt a Win PC-hez
9. (Ha jól emlékszem, még a következőkhöz is lenyomva kell tartani a gombokat) a Win PC jelzi az új eszköz meglétét, amihez drivert kér. Válaszd ki az op. rendszerednek megfelelő drivert abóól a mappából, ahová a Rockchip BatchToolt kicsomagoltad. Esetemben ez ...\Rockchip_Batch_Tool_v1.7\RockusbDriver\x64\win7\
10. Azt hiszem ez a pont, ahol el lehet engedni az eddig lenyomva tartott gombokat(végre)
11. Ha minden jól ment akkor a "Connected Devices" szekcióban látható eddig szürke (vagy időközben ciklámen színűvé vált?) háttérrel rendelkező 1.doboz zöldre vált.
12. Ezzel készen állsz a ROM frissítésére, kattints a Upgrade vagy Restore gombra. Valószínűleg az Upgrade is ok, de én egy Cube U30gt [manualban] úgy olvastam (a 7.pontban), hogy restore biztosabb.
Pár perc várakozás után látható lesz a frissítés státusza - remélhetőleg Finised-OK vagy valami ilyesmi
13. Újraindul a tablet és betölti a romot
14. Megjelenik a kezdőképernyő (ugyanaz, mint korábban, ezért kicsit meg is szeppentem, hogy nem sikerült), de a feloldás után láthatod az JB 4.2 UI-t
15. Dőlj hátra és élvezd a szupergyors tabletedReferenciák:
A Rockchip Batch Tool alkalmazás ROM update beállításai és állapotai a frissítés során(az elején lévő, hogyan lépj flash mode-ba mókát kihagyhatod, erre való a korábban leírt Volume+ és Power gomb együttes lenyomása) a 3.ponttól:
[Rockchip Tool manual]
Videó, ami alapján próbálkoztam:
[CUBE U30GT update]
És esetleg még ez is segíthet:
[Update Firmware Cube U30gt]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest