Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
-
havasa
aktív tag
Ilyenek vannak mostanság? Akkor sokat emelkedett a színvonal vagy én jártam rossz helyre. Mindenki ugyanazt tanulta kötelezően, a szabadon választhatóakat is kötelező volt felvenni, hogy meg legyen a kredit.
Nem is tanultam ott túl sok értelmeset matekon meg Java-n kívül. -
havasa
aktív tag
válasz
Crystalheart #16 üzenetére
A piac tényleg telítődik programozókkal, de jó szakemberből hiány van.
Az egyetemet elvégzők nagy része ténylegesen nem ért semmihez, mert nem volt affinitása az iskolai évek alatt és csak a "papírra" hajtott, de ez csak az én meglátásom. -
havasa
aktív tag
válasz
Crystalheart #14 üzenetére
Értem én, C#-ban 1 perc alatt össze lehet hegeszteni amit akar, ha van hozzá érzéke előképzettség nélkül fél év megtanulni a használatát. De ha már megtanulta legyen is értelme, ne csak fun, én így vagyok vele.
Az adatbázisok meg külön állatfaj, az megint fél év minimum, ha napi 16 órát foglalkozik vele.
A teljes profizmushoz persze egy élet sem elég. -
havasa
aktív tag
Ez kicsit olyan, mintha előképzettség nélkül akarnál űrhajós lenni. Komoly matematikai, logikai alapismeretek nélkül(ezen nem a szorzótáblát értem) esélyed nincs megérteni sem, amikről írsz nemhogy használni.
Nem akarom elvenni a kedved, de az adatbázisok sem egyszerű téma, 10 éve foglalkozom ERP rendszerek fejlesztésével, tudom miről beszélek. A C++-nak meg kb 0 értelme van, ha pénzt(sok pénzt) akarsz keresni,
akkor inkább C#, a linken vannak oktató videók is, remélem, hogy segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest