Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Szten Márs
üzenetére
jogos ráadásul én meg az egészet a jpgre kentem.... talán nem kéne hajnal 3kor képeket nézegetni...?
sött kenem még mindig hátha.... -
MLaca
őstag
mikor megnéztem a képeket elszörnyülködtem, hogy valami nem stimmelhet vagy a géppel vagy a használt optikákkal, mert se finom részleteket, se zajtalanságot nem látni egyiken sem (más kérdés, hogy nem erőltette meg magát a fotós, hogy "használható" képeket lőjön). akkor már inkább a 60 mpixeles hasselblad, az sem sokkal drágább.
-
ROBOTER
addikt
Én egy deka részletet nem láttam egyik képen sem, amit egy D3X ne mutatna meg, felnagyított képpel.
A portrék vakuzva vannak, és szinte makró jellegűek, nincsenek finom részletek a témában sem. Ahol valami részlet van, ott durva Moire is megjelenik, amit még Uri Geller sem tüntet el.
Pl. harisnya.Az ISO640 pedig hulladék, a jelenlegi formájában még leméretezve sem veszi fel a versenyt a csúcs FullFrame dSLR-ekkel. Biztos javul majd valamit, de túl nagynak tűnik a hátrány.
Ez 7 millió forintért édeskevés. Ez így semmi előnyt nem jelent azoknak, akik a célközönség. Ők sem hülyék. Ha egy profi valamit megold 2-3 millióból, nem fog érte 7-et fizetni.
-
Szten Márs
nagyúr
-
törölt tag
Mármint brutális micsoda?

[link]
Erről egy szarrázajszűrt fudzsifilm kompakt jut eszembe. Leméretezve sem javul.
[link]
Ugyanez most nem háttérként hanem elvileg "élesen".Én nagyon nem ezt vártam. Más képeken az aa szűrő hiánya miatt majré is felfedezhető. A hányást komolyan gondoltam. Basszus, miért nincs hányós szmájli?
-
törölt tag
No, deprevjűn a Lajka sample series, egy szigorúan preprodaksön kamerával. Lehet hányni.
linkóczki -
törölt tag
S2 sample shot, ezek kívül még semmi.
-
Dare2Live
félisten
-
törölt tag
Szerintem van piaca a gépnek.
Azt tudtad ha nyersz egymilliárd forintot a lottón, akkor még nem kerültél be az Ezer Leggazdagabb Magyar nevű klubba? Tőlünk nyugatabbra meg csak átlag középvállalkozó lehetsz ennyiből.
Akinek az S2 státusz és presztizskérdés az már megrendelte a sajátját. -
ujoimro
tag
Elképzelem a boltok előtt őrjöngő tízezreket akiknek húzza a zsebét az a pár tízezer euró és nem tudják elkölteni csak decemberben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet hogy csak erre volt engedélye.