- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserkopater
csendes tag
Azért én kíváncsi lennék hogy hány darab fog belőle elkelni
-
oraihunter
aktív tag
Nah, igen. Erre van két szó. Sznob, és Presztízs, ők ez miatt veszik nem is a teljesítményért.
Mert hát más úgy sem akar, vagy tud ilyet megvenni. Mint egy 5 milliárd forintos karóra! Mert sajnos az sem atom pontos, csak max aranyból, és gyémántból van, meg 5 darab készül belőle a világon.[ Szerkesztve ]
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
oraihunter
aktív tag
"hiszen kvázi féláron megszerezhető két GeForce GTX 780 Ti és ezek teljesítménye nem lesz rosszabb"
Na ez-az.oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
blaca83
őstag
Szerintem jövő év elején, január végére vagy február közepéig lesz inkább belőle valami!
Lehet, hogy megvárom Én is az új széria érkezését mert jelenleg teljes mértékben kiszolgál a 680 Lightning-om és sajnos egyenlőre elég keveset tudok gép előtt lenni, de ha nyár közepéig úgy alakulnak a dolgok akkor lehet, hogy megnézek végre egy 780-at.
(#22) Taky:
Kevesen vannak azok, akik ki is használják valamire a benne rejlő tudást. Többnyire csak "E-pénisz" növelésre veszik akik megtehetik.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
kpal
nagyúr
van az orszagba 1-2 ember aknek 2db Titan Z megvasarlasa se nagy dolog.
-
Sonja
nagyúr
Nem úgy tűnik, hogy csúszna.
ASUS Announces GeForce GTX Titan Z Dual GPU Graphics Card
"AVAILABILITY & PRICING
ASUS GTX Titan Z dual GPU graphics card will be available worldwide from 29th April, 2014."[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
törölt tag
Én azt hittem, már a bejelentés után kapható volt, úgy példálóztak vele páran itt a fórumon.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 4K+8xMSAA a modernebb játékokban alapvetően egy skálázódási nehézség az SLI-nek. Itt az a különbség jön ki, hogy az XDMA CF másolási sebessége a fennmaradt PCI Express link, ami legrosszabb esetben 1 GB/s, míg az SLI legjobb esetben 500 MB/s-ot tud. 4K esetében ez nehezíti a skálázását, 8xAA-val meg megöli.
Nem az SLI-vel van a gond a BF4-ben, hanem a DX kód AFR rutinjával. Vannak olyan helyzetek, ahol az amúgy normális skálázódás összecsuklik. Ez ugyanúgy igaz a CF-re is. A Mantle mentes ez alól és ezért tud ennyire elhúzni a 295X2. Ez nem az NV hibája, a DirectX nem működik jól, hiszen az AMD CF skálázódását is érinti. Ők viszont nem foglalkoznak vele, mert ott a másik API.
(#12) matteo_szg: Kellene. Vagy ha nem, akkor meg 1500 dollár alá kell árazni. Nincs rossz termék, csak rossz ár.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
kirukris
tag
Pedig már gondolkodtam rajta hogy veszek egyet
Janem xd
-
Szergei
tag
"A GeForce GTX Titan Z-t egyébként eleve nehéz volt hova tenni, hiszen kvázi féláron megszerezhető két GeForce GTX 780 Ti és ezek teljesítménye nem lesz rosszabb."
Annyiban nem értek egyet, hogy nem a 780 Ti-hez kell hasonlítani szvsz. hanem a TITAN Black-hez (ugye a 6 GB VRAM + 1/3 FP32-dupla pontosság)...
Én inkább azt mondanám, hogy aki a TITAN Z tudását és teljesítményét szeretné, jobban jár két TITAN Black-el, kb. 2/3 áron. (De komolyan nem értem az NV-t, hogy mi értelme ennek a kártyának ezzel az árcédulával, inkább lehetne GTX 790 a neve, kevesebb VRAM, butított DP, és alacsonyabb ár, hogy versenyképes alternatíva legyen a 295X2-höz képest (bár a 6(-6) GB VRAM maradhatna, szűrőkkel elhasalhat 4K-ban, oda több kell talán, mint 3 GB).[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
törölt tag
Úristen, mindmeghalunk! (apokalipszissámli)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz matteo_szg #3 üzenetére
Valszeg jóval korábban eldöntötték már azt, hogy az eredeti start dátumát nem jelentik be. Egyébként a hírek szerint plusz ~200 MHz core clock kell ahhoz, hogy elérjék a 295X2 teljesítményét. Most olyan 10-15%-ra vannak attól. Durva terhelésen (4K+8xAA) 30%-ra. BF4-ben 80%-nyira, de azt valszeg hagyják is.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
big-J
őstag
Lehet átépítik vizesre? Vagy az majd a 790 TI lesz?
-
Mate
nagyúr
800-as széria év végére várható? Vagy ez már az? Követni nem tudom már mi-minek számít
-
Jack@l
veterán
+1
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
matteo_szg
őstag
Volt megjelenési dátum, de leginkább csak az OEM-partnerek tudták. Ma lett volna egyébként a start.
jupiiii
-
Reggie0
félisten
En sokkal jobban orulnek, ha kiadnak a csucs maxwellt.
-
imibogyo
veterán
Egy átfogó tesztet nagyon várok, pusztán érdekes olvasmány reményében. Bár továbbra is valószínűleg jobban jár mindenki 780Ti SLI-vel, amit ha megun még mindig elég jól ki tud belőle szállni, vagy csak átállni single vga-ra. Már a sima Titannak sem jött át az az elementáris ereje amire számítottam az áráért, el is adtam. Egy 780Ti "szinte" mindenben, de főleg ár/érték arányban agyonveri, még ha le is kell mondani pár professzionálisabb tulajdonságról (pl. viewport megjelenítésben (Maya) nagyon erős a Titan).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest