Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Aprósólyom

  őstag

  válasz Daywalker #4 üzenetére

  Látom neked is megvan a tapasztalatod. A magyar rögvalóság. Sajnos az is hozzájárul, hogy az emberek átcseszhetőek. A másik, hogy, ki is lehet penderíteni őket a lakásból/házból, ha észreveszünk valami simlisséget, nem kell őket elviselni. Sajnos, a szakunkát nagyon tönkre tette az ország, közös erővel. Én a mai fejemmel eltüzelném a diplomám és szakmunkát tanulnék és mennék olyan országba ahol becsülete van. Nem jön be nekem ez a számítógép előtt ülős, diplomás élet.... vagy rossz szakmát választottam. :)

  Amúgy erről a számítógép házról annyi jut eszembe, hogy a nagy unalmukban egyesek nem tudják mire elverni a pénzt, és értelmetlen, túlárazott gyártási hulladékot állítanak elő, mely minden szempontból mellőzi a célszerűséget és az optimalizáltságot. Kb. annyira látom célszerűnek ezt a házat, mintha egy ember kettő helyett 4 vagy több lábbal születne... (kettőnél se több se kevesebb nem kell.) Ha esetleg csupa újra felhasznált hulladékból készülne, akkor elismerően biccentenék. De nem. :U

  Kicsit beleolvasva a cikkbe... csak némi Alumíniumot tartalmaz? Főleg acélt? 1300EUR-ért? Még csak különleges technológiát sem használtak, hacsak nem az edzett üveget vesszük annak. De az sem drága ekkora méretben. Extrudált fémvázat el tudnék képzelni... Esetleg üvegszálas/karbonszálas vázat ennyiért.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés