Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Látom neked is megvan a tapasztalatod. A magyar rögvalóság. Sajnos az is hozzájárul, hogy az emberek átcseszhetőek. A másik, hogy, ki is lehet penderíteni őket a lakásból/házból, ha észreveszünk valami simlisséget, nem kell őket elviselni. Sajnos, a szakunkát nagyon tönkre tette az ország, közös erővel. Én a mai fejemmel eltüzelném a diplomám és szakmunkát tanulnék és mennék olyan országba ahol becsülete van. Nem jön be nekem ez a számítógép előtt ülős, diplomás élet.... vagy rossz szakmát választottam.
Amúgy erről a számítógép házról annyi jut eszembe, hogy a nagy unalmukban egyesek nem tudják mire elverni a pénzt, és értelmetlen, túlárazott gyártási hulladékot állítanak elő, mely minden szempontból mellőzi a célszerűséget és az optimalizáltságot. Kb. annyira látom célszerűnek ezt a házat, mintha egy ember kettő helyett 4 vagy több lábbal születne... (kettőnél se több se kevesebb nem kell.) Ha esetleg csupa újra felhasznált hulladékból készülne, akkor elismerően biccentenék. De nem.
Kicsit beleolvasva a cikkbe... csak némi Alumíniumot tartalmaz? Főleg acélt? 1300EUR-ért? Még csak különleges technológiát sem használtak, hacsak nem az edzett üveget vesszük annak. De az sem drága ekkora méretben. Extrudált fémvázat el tudnék képzelni... Esetleg üvegszálas/karbonszálas vázat ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest