Hirdetés

Csőváz, itt az In Win D-Frame 2.0!

A nyitott, giccses gépház második generációjába egy kilowatt feletti tápegységre is futotta. Az áráért cserébe mondjuk ez el is várható...

2013-ban mutatta be látványosnak számító, hajlított csődarabokból összeállított, nyitott D-Frame számítógépházát az In-Win. Túl azon, hogy mennyire lehet hasznos és mennyire lehet(etlen) pormentesen tartani egy ilyen házat, a D-Frame egy különleges koncepció, amely kézzel készül, és nem mindennapi külseje révén biztos megnyitott néhány pénztárcát, hiszen máskülönben nem készült volna el a második generációs kiadás, aminek prototípusát megcsodálhattuk az idei Computexen.


[+]

Azóta elkészült a végleges kiadás, mely acél csövekből, némi alumínium és edzett üveg felhasználásával készült el. Az 548 x 246 x 726 milliméteres ház nehézsúlyú versenyző a maga 22,5 kilogrammos félszáraz tömegével, ebben ugyanis már benne van az csomaghoz tartozó, 3,1 kilogrammos, 1065 wattos, 80 Plus Platinum hatásfokú, moduláris SIII-1065-ös tápegység is. A D-Frame 2.0 hátuljába felfogatható táp különlegessége, hogy az alumíniumból készülő házának oldallapja a D-Frame 2.0-hoz hasonlóan szintén edzett üveg, belül pedig LED világítás található, így bekapcsolt állapotban láthatóvá teszi a belsejét.


[+]

Visszatérve a ház paramétereire, az akár E-ATX méretű alaplapot, 41,1 centiméteres VGA-kat, 16,5 centiméter magas CPU-hűtőket fogadó, valamint négy darab 2,5/3,5" HDD/SSD elnyelésére képes csőváz fényezése kétféle színösszeállításból tevődik majd össze, ebből pedig három opció lesz: fekete-arany, fekete-zöld, fehér-kék.


[+]

Noha a ház nyitott, szellőzőventilátoroknak azért kialakítottak 5 darab 120 milliméteres szélgépnek helyet, hogy serkentsék a légmozgást, illetve ugyanezekre a posztokra 360 milliméteres vízhűtő radiátorok is delegálhatóak.


[+]

A nem szokványos kialakítás ellenére az I/O panelről nem feledkeztek meg, amire három darab USB 3.0 Type-A, egy darab USB 3.1 Type-C és két darab 3,5 milliméteres jack audioaljzatot pakoltak.

Ha már szóba került az a bizonyos pénztárca, arra most is szükség lesz, mivel a D-Frame 2.0 nem kevesebbe kerül, mint 1300 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés