Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
Én a swarovski kristályokkal kirakott kontakt lencse óta már semmin sem csodálkozom.
Azért nekem annak idején az Optimus kevésbé tűnt csicsásnak, nem sok értelmét látom az érintőképernyőnek, ott a monitor, mi a francnak nézegetnék én képet a billentyűzeten? Persze frappáns, hog ylehet programozni rá érintős billentyűket, de rutinos felasználó úgy is hotkey-t használ, ami olcsóbb megoldás.
-
Morden24
nagyúr
válasz
#06658560 #19 üzenetére
Elég valószínű, hogy igen. Más kérdés az ára.
(Miért, a 45K-s Dinovo Edge-et vagy a szintén hasonló árfekvésű WED8000-et nem vehettem le az MM polcairól? De.)És a Microsoftnak nem szokása webshop only termékeket forgalmazni, ami több, mint félmillió forintba kerül. Szerintem ezen nincsen mit vitatkozni.
Ráadásul ez az Optimus elég messze is van az MS által bemutatott cucctól. A Lebedeves klavik közül a Tactus lenne hasonló kaliber, az viszont továbbra is csak koncepció, mint az elmúlt néhány évben.
-
Gyuffa
tag
Hát ez jópofa dolog, de ennek is lesz ára bőven , sajnos..
Élőbe kipróbálnám szívesen -
elithun
őstag
Tetszik ez az LCD-s ötlet, de maga a billentyűzet "dizájnja" nem. A képnézegetés pedig egyenesen felesleges. Pont egy olyan eszközzel fogok képeket nézegetni amivel párhuzamosan be van kapcsolva a 19"-s monitorom? Nevetséges.
-
nyunyu
félisten
Inkabb a Natural szeriajukat ujitottak volna fel Explorer egerrel...
-
lujó55
addikt
Gyerekek, ez amerika, higgyétek el!
- hú, de szép, áááá de kafa!
- és mire is jó?
- hát, majd csak jó lesz valamire! de nézd csak milyen húúú! -
az ms bill-nek már nagyon rég meg kellett volna jelennie.
egyelőre az Art lebedev féle aranyárú csodák léteznek kereskedelmi forgalomban is slussz. pedig annyi helyen lehetne használható:
- cserélhető nyelvi kiosztások
- különböző játékokhoz a megfelelő gombcímkék (ikonok)
- sötétben világító magyar kiosztású klaviatúra (a DTK vackán kívül)már csak az kéne, hogy ne csak egy dizájnban(és gomb elrendezésben) jelenjen meg, ill. kicsit a gombok alakján, anyagán finomítsanak
-
scuynat
csendes tag
a ruszkik már évekkel ezelőtt kitalálták ezt.
-
lujó55
addikt
Nekem egy olyan intelligens billentyűzet kéne, hogy amint hozzáér a titkárnőm ujja, egyből felcsúszik a szoknyája.
Szerintem felesleges dolgok ezek... -
LW
őstag
Kicsit sem túloztak a címben.
-
Morden24
nagyúr
MS-he hozzáfűznék még annyit, hogy elvileg szeptemberben érkezik egy egér Arc Touch Mouse néven, ami egy multitouch felülettel rendelkező egeret jelent
-
baraksumoron
csendes tag
Nem ide tartozik, de megjelent a PCI Express 3.0 specifikáció 0.9-s tervezete!
-
gliskard
senior tag
anno pár éve már bemutattak egy hasonló koncepciót. Persze ettől még nem rossz az MS megoldása...
-
Borisz76
nagyúr
Egészen ügyes.......csak kisgyerekes családokban nem biztos ,hogy sokáig húzná
Attól biztosan drágább lesz, hogy csak úgy cserélgessük ha a lurkó hazavágja.
-
x6radio
tag
Hát a Thermaltake a Tt eSports nem annyira design-os de jobban tetszik mint az utána következő Microsoft, mert az már túl van bonyolítva, minek ennyi szar 1 billentyűzetnek? förtelmes.
-
Integra
titán
a májkroszoft kezdhetné azzal, hogy ránéz egy t sorozatos thinkpad klavijára, hogy meglegyen a helyes kiosztása a billentyűknek.. mert amúgy jópofa..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft megoldása még csak prototípus, ám a Tt eSports Meka G1 hamarosan kapható lesz.
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- EA Sports WRC '23
- Micro Four Thirds
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Asztalos klub
- Politika
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest