- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Éjszakánként ilyenekről álmodozok, csak az a baj, hogy reggelenként sose arra ébredek, hogy pénzt is izzadtam hozzá.
Igazából nem panaszkodhatok, sok pályatársam 4-5 éves akkori átlaggéppel nyomja a szakmát (képzelem, mit össze kínlódhatnak szegények)
De egy kis 80-as velociraptor már most is van legalább.
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun #17 üzenetére
Megfordult már a fejemben, de végül mindig inkább a sima formázás + újratelepítgetés mellett döntök, mazochista módon
Igazából még annak ellenére sem érzem tehernek, hogy 3 nap rámegy, mire mindent beállítok.
Bár mondom, lehet, hogy most a Win7-tel megtörik a jég, egyelőre nyoma sincs bármiféle lassulásnak vagy lomhaságnak.
(Sokkal inkább zavaró az, hogy rendszeresen kifogyok a ramból mostanában, 4 giga semmire se elég
<- Na ezt se hittem, hogy valaha kimondom.
)
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun #15 üzenetére
Lehet, kicsit tényleg gyakori... nemtom, de a munkámból kifolyólag (tördelés, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés) rengeteg az anyagmozgás a gépemen, sok programot kell használnom és előbb-utóbb óhatatlanul "összeroskad a rendszer a nyomás alatt". Ami annyit tesz, hogy továbbra is működik tökéletesen, csak észrevehetően belassul (bár most a Win7 egyelőre zokszó nélkül bírja már majdnem fél éve). Na ilyenkor jutok el oda, hogy formázok egyet és minden megoldódik.
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
Na ugyanezt a metódust követem én is.
Cirka 14 éve van saját gépem, de még soha nem volt vírusirtóm (vírus mindössze 1db, de az az én hülyeségem miatt) 4-5 havonta formázok, előtte egy kaspersky-val vagy bitdefenderrel végignyalatom a gépet + spybot, oszt jónapot. Soha nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest