Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Éjszakánként ilyenekről álmodozok, csak az a baj, hogy reggelenként sose arra ébredek, hogy pénzt is izzadtam hozzá.
Igazából nem panaszkodhatok, sok pályatársam 4-5 éves akkori átlaggéppel nyomja a szakmát (képzelem, mit össze kínlódhatnak szegények)
De egy kis 80-as velociraptor már most is van legalább.
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun #17 üzenetére
Megfordult már a fejemben, de végül mindig inkább a sima formázás + újratelepítgetés mellett döntök, mazochista módon
Igazából még annak ellenére sem érzem tehernek, hogy 3 nap rámegy, mire mindent beállítok.
Bár mondom, lehet, hogy most a Win7-tel megtörik a jég, egyelőre nyoma sincs bármiféle lassulásnak vagy lomhaságnak.
(Sokkal inkább zavaró az, hogy rendszeresen kifogyok a ramból mostanában, 4 giga semmire se elég
<- Na ezt se hittem, hogy valaha kimondom.
)
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun #15 üzenetére
Lehet, kicsit tényleg gyakori... nemtom, de a munkámból kifolyólag (tördelés, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés) rengeteg az anyagmozgás a gépemen, sok programot kell használnom és előbb-utóbb óhatatlanul "összeroskad a rendszer a nyomás alatt". Ami annyit tesz, hogy továbbra is működik tökéletesen, csak észrevehetően belassul (bár most a Win7 egyelőre zokszó nélkül bírja már majdnem fél éve). Na ilyenkor jutok el oda, hogy formázok egyet és minden megoldódik.
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
Na ugyanezt a metódust követem én is.
Cirka 14 éve van saját gépem, de még soha nem volt vírusirtóm (vírus mindössze 1db, de az az én hülyeségem miatt) 4-5 havonta formázok, előtte egy kaspersky-val vagy bitdefenderrel végignyalatom a gépet + spybot, oszt jónapot. Soha nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest