- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Persze, hogy nem jó. Csak arra utaltam, hogy egyik verzió sem különbözik lényegében / vagy végkövetkeztetésében a többitől.
Meg amúgy az se jó ha abban a tudatban maradunk, hogy a terroristák bármit megtehetnek. Elvégre ha az usával megtették, akkor bármelyik országgal megtennék. És nem kell hozzá olajlobby meg ilyesmi. Elég a nyugati életforma és a vallási különbség. Azóta is elég sok terrorcselekmény volt aminek pusztán vallási okai voltak. Ott van például a mohamed prófétás karikatúra. Az mekkora röhej volt már? Na, szóval azért mondom, hogy ilyen alapon szépen a fél világot terrorizálhatnák. Persze nekem se esne jól ha a hazámat kifiguráznák, de erre max annyiban válaszolnék, hogy én is kifiguráznám az övét. De nem kezdenék fenyegetőzni öngyilkos merényletekkel, meg vérdíj a rajzolóra stb... Ez a 21. században már túlzás.Amúgy szerintem még mindig jobb ha az USA a világhatalom, mintha mondjuk Oroszország vagy Kína venné át ezt a szerepet.
"és sajnos meg is fognak, tudjuk kiknek a nyomására." ööö na ezt nem értettem... de most, hogy becopyztam már sejtem mire gondolsz
És egyetértek, ez se a legjobb dolog. De ennek a szálai a 2. Vh- végére vezethető vissza. (nem a holokausztra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Borderlands 4 teszt
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest