Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Georg17

tag

válasz atti_2010 #2 üzenetére

Pár hete ha emléxel, épp én hitetlenkedtem, hogy lesz-e a közeljövőben 400-450W-os Platina táp. Pont a várható ár miatt. Még a Seasonic 460?W-os passzív tápjának az árával is példálóztam.
    Nos a kis Platina táp megérkezett, amitől őszintén szólva leesett az állam, mert én nem számítottam rá. Az ára pedig szerintem egyáltalán nem rossz. Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezeket akár csak 15-17e Ft-ért is meglehet majd találni a boltokban.
    A gond az ilyen "kis" tápokkal az lehet, hogy kevés hozzá a vezeték. Nem olvastam el a cikket. De én anno a VX450W-osomat azért cseréltem le HX650W-osra, mert kellett a sok vezeték. S mivel a HX650W hatásfoka még talán jobb is a VX450W-osénál, így duplán nyertem az ügyön, mert a BRUTTO fogyasztásom kb. maradt a korábbi szinten.
    Ebből csak azt akarom kihozni, hogy mivel azért tápot szerencsés esetben 6-7-8 évente vesz az ember. Én még mindig inkább kiadnék most 40E Ft-ot egy Corsair AX650W-ért, (amely ráadásul ha jól tudom "csak" Gold minősítésű) mint pl. 28-30E Ft-ot egy ilyen 450W-osért . Ez persze magán vélemény.
    Majd a vásárlók úgyis eldöntik, hogy sikeres lesz-e a kis Platina táp. ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák