- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz #32839680 #61 üzenetére
Én pont a QD játékok kapcsán csábultam el majdnem (és vettem PS3/4-t), de annyira bánt engem, hogy csak célhardver. A PC-t egyszerre használom munkára (SQL, VMware és persze Office), zeneszerzésre, emulációra, játékra. Általában akkor is több dolgot csinálok rajta egyszerre, ha "csak" játszom (megy az alt+tab-ozás ezerrel ), szóval a bill+egér hiányán kívül nagyon zavarna, hogy tkp. csak játékra jó a konzol... Inkább legyen egy többszörösébe kerülő erősebb felső-közép PC, de tudjak rajta sok mindent csinálni a játékon túl is.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Lord Myn
senior tag
válasz Dilikutya #57 üzenetére
Egyébként bármilyen röhejes, folyamatosság szempontjából, tényleg így van: a fix 30 fps is jobb, mintha 60-ról droppol időközönként, persze csak akkor, ha (úgy, mint nekem) nincs semmilyen Adaptív-Sync-es monitorod (FreeSync, G-Sync), sajnos rohadtul be tud szaggatni, ha 60-ról hirtelen leesik mondjuk 42-re. Ha viszont ilyen monitorod van, akkor sokkal jobb az élmény, mint a fix 30 fps.
-
Lord Myn
senior tag
válasz GeryFlash #53 üzenetére
Nekem pl. pont ezek "A játékok" (preferált műfajom a kalandjáték), anyáztam is rendesen 2010-ben, amikor kiderült, hogy a Heavy Rain (és az összes utána következő) PS exkluzív lesz, főleg, hogy a QD PC-n kezdte a pályafutását (Omikron).
-
Lord Myn
senior tag
válasz #32839680 #42 üzenetére
+nobelának is:
Igen, tök igazatok van, ha akció/árkád/racing/szimulátor vagy TPS/FPS-ről lenne szó, de ezek kalandjátékok és abból is inkább az interaktív mozi tipusúak, csak annyi a különbség, hogy filmen rögzített szereplők és helyszínek helyett 3D-s modellek és környezet van, de ugyanúgy vannak DoF/Motion Blur/stb. kamera effektek, mint a valód filmeknél. Szóval ebben a műfajban, elég a 30 fps.
[ Szerkesztve ]