Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz KKaresz45 #163 üzenetére

Hogy érted azt, hogy "szükségünk van" rá? Az egész játékiparra semmi szükség, ha holnaptól nem lennének sem PC-k, sem konzolok, akkor is felkelne a nap.

Nevezz hülyének, de a játék (értsd: szórakozás) az cél, a vga meg egy eszköz, tehát utóbbi az előbbinek a kiszolgálója, nem egy öncélú, önmagában bármilyen élményt biztosító valami, tehát nem vásárolom meg hobbiszinten, hanem akkor, amikor kell - főleg annak tudatában, hogy minél később vásárolok, annál kevesebbért kapom meg pont ugyanazt.

De ha már szórakozás, akkor szeretnénk az elérhető legjobbat megkapni, és ha nincsen akadálya, akkor miért is ne?

Elbeszélünk egymás mellett. Én nem azt mondtam, hogy játssz low grafon és akadozva. Én azt mondtam, hogy számomra érthetetlen és öncélú, pazarló hülyeségnek tartom, hogy sokan úgy vásárolnak vgat vagy vgakat, hogy a vásárlás után beálló teljesítménytöbbletre a valóságban nincsen szüksége, mert kihasználatlan.

És különben is, honnan lehetett volna látni 1 évvel (vagy akár csak pár hónappal) ezelőtt, hogy nem fognak DX11-es játékokat fejleszteni?

Látod, pont ez az. Miért kellett előre megvenni a vgat akkor, amikor még tartalom sem volt rá? Most meg egy év múltán lassan le kell cserélni a még tápabb, még erősebb kártyákra - persze aranyáron -, de tartalom még mindig nincs. Nem lenne ésszerűbb ööö... hogy is mondjam... kivárni?

Nem azért kell az új kártya, mert "vas már kevés", hanem mert szebb grafikát akar az ember, ezt igényli.

Tehát azt mondod, hogy valaki azért vett slibe kötött dx11-es kályhákat a gépébe, mert az addigi játékai ettől jobb grafikájúvá válnak?

Én azt látom, hogy a hardvert egy csomóan nem valamiért veszik, hanem hobbiból szórják bele a pénzt, mégpedig két kézzel, aztán meg pislognak, mint hal a szatyorban, hogy nincsen mire használni. Semmi közöm hozzá természetesen, egyszerűen csak nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák