- OLED TV topic
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOD
senior tag
válasz
LeslieG Jr. #99 üzenetére
Egyik bf sem volt az....
Ilyen grafikát nem is birnának már a konzolok -
NOD
senior tag
http://www.ea.com/battlefield3/videos/faultline-episode-3
Crysis 2 kösd fel a gatyád -
_Volkovy_
nagyúr
Én is a hozzáállásra gondoltam
Az első résznél azt éreztem, hogy kiadták, és arra számítottak, hogy előbb-utóbb úgyis lesz olyan hardver, ami viszi normális sebességgel. Az maximális grafika volt a kor színvonalán, de mint játék, hááát, pocsék, techdemo.
A másodikban inkább azt érzem, hogy nem a grafikába ölték az időt, hanem a hangulatba. Ezerszer szórakoztatóbb, viszont bele lehet kötni a maxigrafix hiányába, ha nagyon olyan valaki.
(lásd: dx11, tesszelizé -direkt nem tanulom meg a nevét, mert nagyon hülyén hangzik magyarul-, meg a többi ficsúr, amiről a gyerekeknek fogalma sincs, csak ordibálnak, hogy nincs benne) -
Jarlaxle
senior tag
Engem valahogy nem izgat hogy hanyas directx, az mar annal inkabb, hogy a multiplayerbe nincs semmi anticheat, sima xml modositassal lehet aktivalni vegtelen energiat stb., warezos verzioval siman fel lehet lepni az eredeti szerverekre ahol a fizetos vendegek jatszananak, elvesznek a serverfilter beallitasok, szerverek felen a csetbamulas megy 10 percekig mielott elindulna a meccs, disconnectel a szerverektol, a megszerzett xp elveszik, szamtalan bug. Ha a DX11 a vasarlok arconkopese, akkor ezzel a multival az arcunkba pisaltak.
-
catroot
veterán
válasz
007spider007 #1 üzenetére
Az azért elég érdekes, hogy pont ez a program nem támogatja a DX11-et...
-
wolfman
veterán
"A jelenlegi grafikai színt nekem bármeddig elég lenne"
Így van! Elértünk egy bizonyos szintet, most ezen kellene maradni és a megfelelő alapokkal mostmár nem a grafikai "tuningnak" nekiesni, hanem annak a nyamvadt történetírásnak, mert arra nagyon nem fordítanak időt! Jah hogy az nem hoz pénzt? Sose szerettem ezt az erőltetett fogyasztó társadalmat!
-
-
Morden24
nagyúr
Azért meg k..vára felesleges új DXről beszélni, amíg csak pár fényefekktel lesz gazdagabb a játék(tapasztalatok ezt mutatják).
Hát, az egy dolog, hogy ennyit használnak ki belőle, és egy másik, hogy mi lenne, ha egy valóban így megírt enginnel néznénk meg ugyanezt. Nekem pl. az új UE nem csak pár fényeffekttel tűnik többnek... na persze ez majd elválik akkor, amikor lesz is belőle valami
-
Ennyit a DX11-ről.
De legalább már van egy játék ahol számít valamit DA2.
-
wolfman
veterán
Ezt mondom, én észrevettem!
Azért meg k..vára felesleges új DXről beszélni, amíg csak pár fényefekktel lesz gazdagabb a játék(tapasztalatok ezt mutatják). Majd mikor már a felületekhez is hozzányúlnak előnyös módon és tényleg szembetűnő lesz az eltérés dx9-hez képest, na akkor lesz itt új dx, addig csak marketing bullshit!
-
atidzsiforc
őstag
pedig milyen szép füvet lehetett volna tesszelálni
-
Gude
senior tag
Crysis 3 már dx11 lesz
-
anulu
félisten
felhasznalok arconkopese 1-az-1-ben
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kérdés, hogy mi számít hivatalosnak.
[link] Itt van egy mondat, ami eléggé annak látszik. Emellett az NV is orba-szájba reklámozta a DX11-es Crysis 2-őt. Igaz, hogy azóta már minden nyomot eltüntettek a saját oldalaikról, mintha meg sem történt volna, de képek bizonyítják, hogy ott volt. -
Morden24
nagyúr
A dx8 simán tartotta magát a 3 éves kvótádhoz anno, a dx9-et úgy tűnik Christopher Lambert játssza, a dx10 és 10.1 meg a hardvergyártók miatt volt egy szutyok korszak, mert emlékezzünk vissza a szánalmas dx10 teljesítményű és 10.1-re nem képes 8-as nV szériára, a döglődő 2xxx Radeonra stb.
-
nofi
addikt
Pont itt a szívás, hogy DX8 és 9, illetve 10 és 11 között nem sok szünet volt
Én anno mikor egyáltalán még érdekelt még mi van a gépházban, akkor is úgy vallottam, hogy egy konfignak 3 évet ki kell bírnia. Most speciel örülök, hogy nem akarják boldog-boldogtalanra ráerőltetni a DX 11-et.
Jómagam Dx9 óta olyan húde-húde nagy fejlődést nem látok (ne tévesszen meg az aláírásom, Dx10-es karim van jelenleg az asztalimban, más kérdés, hogy érdeklődés hiányában nem játszom rajta) -
DX8 - 2000.11.12
DX9 - 2002.12.19
DX10 - 2008.02.04
DX11 - 2009.10.12Azért olyan sűrűn nem kellett VGA-t váltani. Ráadásul - a dolgok jelenlegi állása szerint - valószínűleg a 11-es az utolsó DirectX verzió.
(#73) JoolsNOS: ezt hol olvastad? Mert már volt róla szó, hogy hivatalosan nem ígértek DX11-et.
-
JoolsNOS
veterán
Ez azért már pofátlanság. Az egy dolog, hogy nem ígértek patchet, de beígérték minden idők legjobban dx11re épülő játékát. Na melyik is a nagyobb blama?
-
Morden24
nagyúr
Ehh, én olvastam sokkal gázosabb dolgot a Crytektől, például Maximum AI.
-
nofi
addikt
Jó nekem meg a glquake
. De számomra érthetetlen a majré a DX 11-es feature-ök miatt, már ami a technikai vonatkozást illeti. Tulajdonképpen sikerült ismét egy techdemo feelinget generálniuk, mert itt már mindenki magasra tojik magára a játékra, csak a "konzolport" szó lebeg a fejek fölött. Nyilván ez az én szegénységi bizonyítványom is, mert nem vagyok hajlandó minden egyes Direct-x után új VGA-t venni.
-
LeslieG Jr.
őstag
Amúgy szerintem ebben a dologban kőkeményen a marketing van benne de nyakig. A sok vérpistike és vérpistikéhez tartozó baráti kőr rohant azonnal Geforce-t venni ahogy meghalloták hogy Dx11. Ergó azonnal megveték a Dx11-et támogató Geforce-okat.
Most azok a pistikék buktak be akik ezért vettek Dx11-es Dzsiforszt.
-
BiP
nagyúr
Én úgy vagyok vele, hogy amíg ez szebb és gyorsabb mint sok másik dx11-es játék, addig magasról lesz*rom, hogy ez nem dx11.
-
MerLinh
senior tag
jaja, a dx11 dx10ig vissza skálázodik, talán 9re is de azt lehet rosszúl emlékszem, szép szép játék mondhatni, nem kerestem az állam az tuti, de azért az elején a két laptop, az szerintem szégyen ahogy kinéznek egy ilyen játékban
-
MrBrooks
tag
Wolfman írta:
"Na ezt én sem vágom! A Dx11 debütálása előtt oda voltak a fejlesztők érte, hogy ilyen olyan csidicsudi jó lesz, ez már mindenre megoldás lesz. Erre Kijött vagy 2-3 játék aztán szevasz, semmi másban nem látni. Ráadásnak még az se teljesen olyan lett mint beharangozták. Lényegében mintha dx11 nem is lenne! Kihal mielőtt elterjedhetne?
"
Barátaim, nem veszitek észre, hogy évek óta csak ígérgetik a Dx10, 11 stb hyperszuper grafikát? KAMU! 1-2 benchmark-ot, Techdemo-t leszámítva 0-a a felhozatal. Mindenki Dx9-be programoz továbbra is. Majd a Next gen konzolokba talán Dx11 lesz, és akkor a PC is elkezdi "átvenni" majd. Addig a fő húzóerő a Dx9 lesz. de őszintén, nem is hiányzik jelenleg a 10 vagy a 11.
-
Gude
senior tag
válasz
LeslieG Jr. #60 üzenetére
Megy a púder vastagon.Lényeg,hogy a pc-és tábor át lett "meszelve"
-
válasz
fasterware #16 üzenetére
De menne DX10.1, ugyanis a DX11 visszaskálázódik.
(#28) dunc: milyen effectek hiányoznak?
(#38) Meridian: DX12? Ezt honnan veszed?
-
wolfman
veterán
Na ezt én sem vágom! A Dx11 debütálása előtt oda voltak a fejlesztők érte, hogy ilyen olyan csidicsudi jó lesz, ez már mindenre megoldás lesz. Erre Kijött vagy 2-3 játék aztán szevasz, semmi másban nem látni. Ráadásnak még az se teljesen olyan lett mint beharangozták. Lényegében mintha dx11 nem is lenne! Kihal mielőtt elterjedhetne?
Mellékesen, van a mai időkben olyan hogy amit bejelentenek különböző képességekkel, az olyan is lesz? Mert vagy 2 éve ezt sehol nem tapasztalom, minden szoftverben(játékok, driver) akad szarvashiba!
-
GegeWarrior
senior tag
Azért én örülök, mert így tovább halogathatom a VGA vásárlást, bár kifejezetten EGY játék miatt hülyeség újat venni.
Bár lehet BF3 miatt kell majd, de az ősszel lesz csak! -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
PowerBuldog #52 üzenetére
Furcsa anomáliákat vélek felfedezni. Mindenhol mást írnak.
Ime: Crysis 2
Hát van itt rendesen kamuzás ahogy én látom.
-
bpx
őstag
abszolút nem érdekel, hogy van-e DX11, mert a játék így is szép és jól is fut
sőt, ez még jobban is tetszik, mint az első rész
nem egy kiemelkedő alkotás, de egynek elment a sok közül
viszont ez a fejlesztőknek óriási presztízsveszteség szerintemja és hogy egy kicsit gonosz legyek:
a crysis első része sem volt kiemelkedő, de benchmarknak jó volt elég sokáig
ennél a résznél nemhogy egetverő gépigény, de még DX11 sincs
hát miről fog így emlékezni rá az utókor? -
djRusT
tag
válasz
PowerBuldog #52 üzenetére
aztak*rva .... pár perccel előbb innen másoltam ki én is és még ott volt a crysis 2
jah megvan... én itt néztem.. olvasd csak el -
Gude
senior tag
Crytek
Ezért vettem anno dx11-es kártyát......Na majd a BF3
-
MrBrooks
tag
Na végre, nem kell hallgatnom többet a PC-s kollégák érvelését, miszerint:
"majd várjam csak meg a Dx11-es verziót, és akkor elbújhatok az Xboxommal!"
Én szerintem a kihozták a 360-ból a maximumot, és nem kell szégyenkeznie semmiben. Viszont megértem a PCs-eket, hiszen azt kamuzták, hogy első sorban arra megy a fejlesztés. A végső produktumban viszont ez aligha látszik meg. Egy kicsit jobb textúrák, több fény árnyék, és jobb felbontás PC-n. Hát ennyi. Ennyiért viszont maradok az 50 ezres X-doboznál.
-
PowerBuldog
veterán
Nincs ott a Crysis 2.
Gude: Én meg 2 éve vettem 4890-et és még a mai napig mindent maxon tolok. (1680-ban)
(#55) djRusT: Olvasták biztos a Crytek fórumát
-
djRusT
tag
"Built for DirectX 11
Enjoy all the visual glory of the latest DirectX® 11 blockbuster games like Crysis 2, HAWX 2, and Civilization 5. With massive geometry processing power of the GeForce GTX 560 Ti lets you enjoy incredibly detailed environments and characters."de ez a szöveg meg még mindig ott figyel alatta..... azért tényleg pofátlanság, ha így jobban belegondol az ember....
-
Sonja
nagyúr
Biztos ezért tesztelik GTX 590-el!
http://i18.fastpic.ru/big/2011/0325/87/68f18b5e92c2fba5621c05d65eb30587.jpg
-
9800gt
csendes tag
Az NVIDIA oldalán sincs már nagy poszteres reklám a játékról az 560 Ti kártya mellet mint eddig. Ez a marketing fogás jól sikerült mind két cégnek, sikerült a beetetés, se DX11, se erős crytech3 motor csak egy sima conzol motor. Még jó hogy nem vettem meg a kártyát. Más oldalakon már GTX 590-essel tesztelik mennyire csillivilli a játék, pedig DX9-hez nem kell erőmű.
-
NOD
senior tag
Crytek
konzolport
Kiváncsi leszek hány eladott példány lesz a 2-böl és a 3-ból késöbb PC-re. -
-
Manbal
senior tag
Hát azért ez már undorító. Sztem jöjjenek és tanuljanak a politikusainktól még egy kicsit "ferdítésben" és akkor egész profik lesznek "kamuzásban"... ha tényleg nem adnak ki DX11es patchet a gamehez, sztem a PC-s játékosok 50%át elveszítik, mivel nagyon sokan ennek a játéknak a "reményében" vettek anno DX11es karit :S
-
djRusT
tag
válasz
_Volkovy_ #35 üzenetére
Igen...lehet, hogy még egyes emberek mindig az 1-el és nem pedig a crysis 2-vel játszanak?
nem vehető észre, hogy ez egy jól optimalizált játék???
anno azért sírt mindenki, mert nem ment a gépén... most meg azért, mert megy... és szerintem igenis így összhatásban szebb lett, mint az egy....grafikailag (is) /az igaz, hogy a textúrák hagynak kívánnivalót maguk után/.... de majd kíváncsi leszek egy olyan modra, amikor vki elkészít egy tengerparti pálmafás pályát....nah akkor majd elhiszitek, hogy mennyivel jobb és szebb lett ez a motor
dx11 meg....hááát... ebből a szempontból k*cs*g a crytek szó mi szó.... így várta mindenki.... és valahol remélem is még, hogy lesz belőle valami... de ha nem, akkor mivan?Meridian#
az UE3 már fel van készítve a dx11-re is -
Meridian
senior tag
Csendben, halkan jegyzem meg, jövőre meg már jön a DX12 az új windows-al... ugye.
Nem értem ezt a bénázást egy csúcs engine-t fejlesztő cég részéről. Hisz később pont az engine eladásokból tud pénzt szerezni... de ebben az esetben inkább az Unreal3-at választják, mégha az sem(?) DX11-es. -
buzus
aktív tag
Persze, azért mondtam hogy elfogadom azt az álláspontot is. Akinek erős gépe van az ki szeretné használni, gondolom nem díszből vette. Persze, jöhet az a vita, hogy mennyi különbség van látványvilágban az egyes DirectX módok között. Szó mi szó, én se tartom jelenleg korrektnek a cryteket.
-
matyiGo
aktív tag
na kíváncsi leszek a történet végére
-
buzus
aktív tag
Azért becsületükre váljék, szerintem amit lehet, kihozták a Dx9-ből. Nagyon szép játékot csináltak, igaz az elődei sem voltak csúnyák. Nagyon jó motornak tartom a cryengine-t, főleg hogy ilyen alacsony lett a gépigény. Azt is megértem persze, hogy az emberek többsége nem erre számított és szerettek volna "Crysis: The Benchmark" ot játszani. Ők talán már a BF3-at várják.
-
dunc
nagyúr
Nevetségesnek tartom azt,hogy egy csúcsgrafikára mellét döngető,és építő cég a mai kor legjelentősebb grafikai effektjeit nem tette bele egyáltalán alapba a c2 be !
-
Addaminator
csendes tag
Sőt a Crysis 2 kiadása előtt két nappal azt állították, hogy nem konzol átirat.
-
DeltaPower
addikt
kedves nézőink, a CrYsaura c. brazil sorozat 691. részét láthatták
-
keIdor
titán
Ehhh... mondjuk fura volt, hogy sehol semmi nem jon. Leszarjak a PC-t mar ezek. Bugfix patchek majd jonnek talan azt kesz, annak oruljon a juzer...
-
KKaresz45
senior tag
Amikor azt hinnéd, hogy a taplóságot nem lehet tovább fokozni, akkor megteszik.
Nem, soha nem mondták ki explicite, hogy a Crysis 2 DX11-et támogató játék lesz PC-n. De amiket nyilatkoztak, az maximálisan kimeríti a ráutaló magatartás fogalmát.
Én már komolyan unom ezt a témát, de olyan hírek jönnek folyamatosan, hogy nem tudom szó nélkül hagyni. Na mindegy.
Szerk.: Én a helyükben kussolnék és mélyen lapítanék a fűben. Ezt fontos volt hozzá tenni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
De jó hogy még nem vettem át az üzletben. Lehet át sem veszem ezután, mert DX11 kéne nekem. 2011-et írunk bakker!
-
nofi
addikt
Szinte már minden napra jut valami Crysis-os mócsing. Komolyan kérdezem, ennyire jó játék lenne, hogy megéri a folyamatos felháborodást? Idejét nem tudom mikor játszottam olyan játékkal amit egy grafikai foltozás miatt bármikor újrapörgetnék
-
fasterware
aktív tag
Lehet, hogy nem tudták optimalizálni rendesen Nvidia kártyára sem DX11 alatt, mert későn fizetett a fejlesztésekért az Nvidia, ha ATI - ra írták volna meg akkor lehet DX11 - re jött volna ki, félútnyi ATI DX11 fejlesztést nem akarták átírni Nvidiára, ezért maradt DX9, gondolom. A lényeg, hogy legalább nem szaggat a játék, nekem mondjuk ez fontosabb, mint a DX11, meghát Radeon 4850 alatt még a DX10.1 sem menne, mert az lett volna, hogy vagy DX11 vagy DX9 alatt futtatható a játék.
-
buzus
aktív tag
válasz
LackoMester #13 üzenetére
Persze, meg elsődlegesen PC-re fejlesztett játékként adták ki, nem?!
Ébresztőőő.. Nem kell mindent elhinni
-
válasz
LackoMester #13 üzenetére
Tévedsz
Hivatalos forrásból soha nem volt említve a DX11... Az más kérdés, hogy a kiszivárgott betaban voltak Dx11-es DLL fájlok (mondjuk nem indult a játék, ha aktiváltad őket). Szerintem egy jólkonfigurált átverés részesei lettünk
-
LackoMester
addikt
Nem emlékszem pontosan, de mintha DX 11 gamenak lett volna a Crysis 2 bejelentve. Javítsatok ki, ha esetleg rosszul tudom.
-
LeslieG Jr.
őstag
Elképzelhetőnek tartom, hogy azért nem tették bele a Dx11-et mert marha szarul futott még a csúcskártyán is amit az Nvidia prezentált a Crytech-es fiúknak hogy csak na.
És mivel nem akartak égni és az Nvidia amugy is sokat fektetett be a projektbe így inkább nem is tették bele.
No ezért ez a nagyratőrő sunnyogás a Crytech részéről.
Bár kétségtelen még annó úgy volt "reklámozva" hogy Dx11 így meg úgy. Hát ebből nem lett semmi.
Nem mintha hiányozna.
-
Sonja
nagyúr
Ahha, akkor ez a nyilatkozat vajon miért született meg?!
Regarding DirectX 11 support, which would allow for more advanced graphical effects, Camarillo said, "Crysis 2 will support DirectX 11 but we'll talk more about that in the future. There's an announcement coming soon about that."
-
RepeatSector
senior tag
Én már ezt nem értem, ha ennyire tech központú a fejlesztőcég akkor miért nem használják ki a lehetőségeket!
GoldenJ: Jó az aláírásod
-
_Volkovy_
nagyúr
Várjátok csak a DX11 módot, végre megkapja mindenki az őt megillető szaggatást, 2db új effekt mellett.
-
buzus
aktív tag
Szopóka-nyalóka lollypop!
-
GoldenJ
tag
Még jó hogy nem vettem dx11-es vga-t. Ritka az olyan játék ami támogatja, és azoknál sincs semmi extra különbség a dx9 ellenében.
AMúgy ne is csodálkozzunk, hogy nem lesz dx11 támogatás. Ha a normális grafikus beállításért is külsős programot kell letölteni. Maximum Pity!
-
WongFeiHong
senior tag
Akkor lehet vmi kamu patch-ről volt szó és nem is lesz DX11 a játékban??? Ezt már én se értem...
-
007spider007
csendes tag
Az igen..
hát igen, sokan várnák már a Dx11 módot.Meg ez az utó patchelgetés
, mivel ki akarják szedni a benne maradt konzololos dolgokat.Biztos így akarják sokáig életben tartani a crysis2-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest