- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Persze ati-val szebb a/egy játék, nah ne már, jézus... az meg hogy jobban fut a brotherhood ugyanúgy bemagyarázás. Én mind1ik részzel játszottam, de még a 2-re se lehet azt mondani hogy jóval szebb mint az 1 (csak változatossab a környezet több a helyszín) ez meg a brotherhood és a 2 részéről pláne elmondható, hiába vehetsz feljebb 3 grafikai beállítás, ez nem látszódik meg az összképen. Tudom hogy vannak ilyen bemagyarázom a dolgot emberek, de hogy menne már jobban ugyanaz a 2 játék, álomvilágba ne éljünk hogy ezt most sokkal jobban optimalizálták, ilyen nincsen. A crysis példám pont passzol ide, ott érthető hogy miért fut jobban a 2. rész, nem azért mert sokkal motíváltabbak lettek a fejlesztők, hanem szükség volt visszavenni a dolgokat, mivel konzolra is elkészült. Valószínűleg egyedi videókártyával áldottak meg hogy még szebb is, mint a 2 és jobban is fut, most már tudom ilyen is van.
-
DigitXT
félisten
a síma AC2 azért néhol már erősen 42-43 fps körül volt
Viszont ott sem feltétlenül VGA limittel, hanem inkább platform.
(Egyébként a Brotherhood tényleg egy nagyobb DLC jellegű, de
ettől függetlenül jó játék - csak a vége felé nem tetszett a dolog.
De tervezem majd újra játszani a szériát 1->2->2.5 sorrendben.) -
tDr1v3r
veterán
Én teljesen kimaxolva, haverom gépén láttam mindkét játékot... inkább a Crysis 2 fogott meg jobban, nagyon durvanagy külömbség (ég és föld?) van a konzolos és a PC-s között. Pedig sokak szerint port a játék...
AC: Brotherhood-ra is sokan mondják amúgy, hogy konzolport... de vicces módon itt folyton csak a C2 kerül elő. Mondjuk az a vicc, hogy a CryEngine 3 egy motor, és mindegyik platformon párhuzamosan ment a fejlesztés, hála a fejlesztői készletnek... szóval, a játék nem lehet port már ilyen téren se, mindegyiken egyszerre ment.Plusz ti szinte mindennel jobbat kaptatok, és egy nagyobb patch is közeleg (DX11).
A Brotherhood meg annyira nem lett szép szerintem, valamiért az emberek arca annyira nem tetszik nekem... meg maga a játék se, a 2 óta nem volt nagyobb újítás, ezt énmeg inkább egy nagyobb DLC-nek fogom fel. Persze, izlések és szájbaverések... -
BalaNce87
addikt
Az durván kamu, hogy 2x annyira jobban fut mint a 2. része, épp ellenkezőleg (nem is szebb) ez most nem olyan mint crysis 1 és 2 helyzete, mert ott az elsőbe tényleg jobbak a textúrák minőségei, de ezért is fut jobban a 2. Ettől eltekintve szerintem is az egyik legszebb játékok közé tartozik még az első része is, bőven.
deter:
-Megfelelő-e a terméktámogatás?
-Igen (EA játék, így ez nem kérdés) Ez így konkrétan no comment, a többivel egyetértek, bár én hamar félbehagytam, néhol elég codosra sikeredett, amire elég egyszerű ráunni pláne hogy erre még rájön a checkpointos mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest