Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Persze ati-val szebb a/egy játék, nah ne már, jézus... az meg hogy jobban fut a brotherhood ugyanúgy bemagyarázás. Én mind1ik részzel játszottam, de még a 2-re se lehet azt mondani hogy jóval szebb mint az 1 (csak változatossab a környezet több a helyszín) ez meg a brotherhood és a 2 részéről pláne elmondható, hiába vehetsz feljebb 3 grafikai beállítás, ez nem látszódik meg az összképen. Tudom hogy vannak ilyen bemagyarázom a dolgot emberek, de hogy menne már jobban ugyanaz a 2 játék, álomvilágba ne éljünk hogy ezt most sokkal jobban optimalizálták, ilyen nincsen. A crysis példám pont passzol ide, ott érthető hogy miért fut jobban a 2. rész, nem azért mert sokkal motíváltabbak lettek a fejlesztők, hanem szükség volt visszavenni a dolgokat, mivel konzolra is elkészült. Valószínűleg egyedi videókártyával áldottak meg hogy még szebb is, mint a 2 és jobban is fut, most már tudom ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Godox - TT685S
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest