Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Persze ati-val szebb a/egy játék, nah ne már, jézus... az meg hogy jobban fut a brotherhood ugyanúgy bemagyarázás. Én mind1ik részzel játszottam, de még a 2-re se lehet azt mondani hogy jóval szebb mint az 1 (csak változatossab a környezet több a helyszín) ez meg a brotherhood és a 2 részéről pláne elmondható, hiába vehetsz feljebb 3 grafikai beállítás, ez nem látszódik meg az összképen. Tudom hogy vannak ilyen bemagyarázom a dolgot emberek, de hogy menne már jobban ugyanaz a 2 játék, álomvilágba ne éljünk hogy ezt most sokkal jobban optimalizálták, ilyen nincsen. A crysis példám pont passzol ide, ott érthető hogy miért fut jobban a 2. rész, nem azért mert sokkal motíváltabbak lettek a fejlesztők, hanem szükség volt visszavenni a dolgokat, mivel konzolra is elkészült. Valószínűleg egyedi videókártyával áldottak meg hogy még szebb is, mint a 2 és jobban is fut, most már tudom ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest