Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Én igazán nagy film buzi vagyok, könyvekkel dettó ue az helyzet, sokat olvasom; de kb sosem érdekelt egy játék sztorija sem, legalábbis egy fps-é nem igazán. Lesz valami dráma, tök mindegy mi, a lényeg a játék úgy is. Sőt szerintem a legtöbbnek nem tudnám utólag, mondjuk 1-2 hónappal később megmondani a pontos sztoriját.
Persze vannak kivételek, ezt úgy általánosságban írom. Pl. egy jó novellára 10-15 év távlatából is tisztán emlékszemSzóval ha a hangulat ok akkor okés, az meg hogy milyen világvége drámát írnak hozzá...úgy is megmentjük a földet és kiírtunk minden gonoszt...illetve még sem mert akkor hol maradna a kövi rész?
noxwill: Pofás lesz ez, meg a vas is hozzá ami majd viszi. Ebből a videóból csak nekem nem jött le hogy mi a 7 csoda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest