- Pentax DSLR topic
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Dr. Romano #27 üzenetére
Ajjaj, egy 4way SLI-s gép már nem is lesz elég, minimum kettőt kell venni és összekötni,
hogy rendesen fusson a búvárkodós rész. -
kpal
nagyúr
Mindig DLC
ezt nem csípem a mostani játékokban.
-
Buster17
addikt
Meg se jelent de már DLC... Legundorítóbb dolog a játék iparban!
-
Ryder62
őstag
Ez miért nem lep meg
-
AtHoS
nagyúr
A második résznél, ha jól emlékszem azt is eljátszották, hogy a Limited Edition tulajok nem 1. szintről kezdték a multit és már alapból jobb fegyver is volt nekik, így időelőnyben voltak a nem limited-esekkel szemben. Bár a Limited verzióért nem kellett többet fizetni csak előrendelésben kellett megvásárolni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát ha lesz kampány dlc, arra nagyon kíváncsi leszek.
-
csaba951
veterán
Tulajdonképpen ezt meg is lépték, csak nem pont a íjjal. Csak az Originen megvásárolt Digital Deluxe verzióban érhető el már a kiadás pillanatától kezdve a Gaus Rifle, Explosive Arrow. Továbbá a Jackal shoutgunt illetve Feline submachine gunt pedig már a hivatalos megjelenés előtt meg fogják kapni a multi player részhez.
Persze ez a csomag csak extra prémium áron kapható.
Azért kíváncsi leszek, hogy alakul majd a multi sorsa! Mert ezek szerint több olyan fegyver is lesz benne, ami nem lehet meg a játékosok többségének. Így aztán erősen pay to win előérzetem van.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mooka-Miki #20 üzenetére
Dehogy nem frankó. Amíg vannak olyanok akik 0 day dlc -re is azonnal yes nyomnak.
Addig a kiadók ebbe az irányba fognak elmenni. Sajnos én is estem ebbe a csapdába néhány alkalommal.
Ma a kiadók dlc -re úgy számítanak mint valami extra profitra. -
AtHoS
nagyúr
Én is így csinálnám a helyükben. Az első megvásárolható DLC-be raknám a hiperszuper íjat is, így aki használni szeretné az fizessen, mint a katonatiszt
-
RyanGiggs
őstag
Ez teljesen egyértelmű (DLC), mivel a kampányt "állítólag" 5 óra alatt végig lehet tolni. Ezért is lesz hozzá min 2-3 kampány DLC, hogy a "szokásos" 10 óra játékidő meglegyen! Persze ezeken felül még érkezni fognak multiplayer DLC-k is, hogy normálisan ki tudjanak jönni anyagilag!
-
Prof01
veterán
válasz
Mooka-Miki #1 üzenetére
Ebben lehet igazság!
-
Low Noise
senior tag
"sőt lehetséges, hogy új küldetéseket is az egyszemélyes kampányhoz."
-
csiki_92
aktív tag
válasz
#57919488 #30 üzenetére
Én értem, de mi alapján gondolod azt, hogy a plusz pályák valójában kivágott pályák, és a Crytek alapból hozzá akarta adni, csak az EA kényszerítette rá, hogy majd csak DLC-ként jelenjen meg? Amúgy meg fel lehet fogni pl a Skyrim kiegészítőjét is úgy, hogy ha akarsz pl a Dragonbornnal játszani, akkor meg kell vedd az alapjátékot is, míg ha kiadták volna külön játékként, akkor nem kéne az alapjátékot is megvennem akkor, ha csak a Dragonbornnal akarok játszani... Sztem egyik kiadó sem különb a másiknál, mindegyik szeme előtt a pénz lebeg...Én sem szeretem ezt a DLC dolgot, annyi pénzért, amennyit az alapjátékért elkérnek, simán benne lehetne az összes DLC is, de nincs.
-
Raysen623
addikt
Eszem ágában sincs sértegetni senkit! Képletesen kell érteni, de ha kiírom rendesen az bizony nyomda festéket nem tűrő lenne.....talán már ez is sok...így elnézést a kirohanásért!
Alapvetően nem csak az EA ad ki DLC-ket, de furcsamód már mindenki rászokott........ettől még gusztustalan.....olyan mint itthon az adózás....leadózól majd többször újra a már adózott pénzből.....
-
csiki_92
aktív tag
válasz
#57919488 #25 üzenetére
Itt a Crysis 3 esetében milyen alapjátékból való kivágásra gondolsz? Az, hogy adnak a multihoz extra pályákat, az már alapjátékból való kivágást jelent? Vagy ha lesz a single-höz extra pálya is, nem valószínű, hogy az lesz az a pálya, ami befelyezi a cselekményt, hanem inkább olyan kicsiWarhead-re gondolnék, hogy egy mellékszál is belekerül. Szerintem ebben nincs semmi kivágás, hiszen az alapjáték enélkül is teljes.
-
PeL
addikt
válasz
Dr. Romano #27 üzenetére
-
PeL
addikt
válasz
Physicist03 #23 üzenetére
Szerintem akkor is indokolatlanul magas a HW igénye. Kell az ösztönzés hogy vegyenek új HW-t az emberek
-
törölt tag
válasz
Physicist03 #19 üzenetére
Érdekes, hogy Fallout részekhez, Oblivion, Skyrim ezekhez mind külön tartalom jött ki és nem a játékokat darabolták fel.
Ja, lehet, hogy csak azért mert nem EA hanem Bethesda játékok és náluk a DLC kiegészítést jelent nem az alapjátékból kivágott tartalmakat...
Mass Effect 2 mappái között megtalálható volt a DLC amit később lehetett feloldani, BF3 esetében is így volt a B2K kiegészítővel. Talán még az Ubi lehet egy kategória az EA-vel de nagyon versenyeznek egymással a The Big Rat címért.(#27) Dr. Romano:
-
fugu
tag
Pedig videók alapján eddig tetszett, gondolkoztam is a vásárláson... Eddig...
-
Physicist03
senior tag
válasz
Mooka-Miki #20 üzenetére
Szerintem is túlságosan sokat kérnek el egy DLC-ért
(#22) PeL: az a 30-35 FPS 4x-es SMAA-val annyi, azt írták ha leveszed 2x-esre simán kapsz +15 FPS-t. FullHD-hez simán elég szerintem.
-
PeL
addikt
Azért elég tré szerintem ha egy GTX 680-on is csak épphogy játszható full HD-ben (30-35 FPS)... Valami itt nagyon nem kóser, semmi extra nincs ebben a grafikában amit ez a játék nyújt, láttunk már ilyn grafikát más játékban is
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Mooka-Miki #20 üzenetére
Igen, ezzel én is teljesen egyet értek, de ezt nem csak az EA csinálja. Az összes többi kiadó pontosan ugyanezt csinálják, lásd a COD-ot. De itt mindenki csak az EA vérét szívja, mintha egyedül ők utaznának rá a DLC bizniszre.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Physicist03 #19 üzenetére
Én eddig egy kivételtől eltekintve sosem vettem DLC-t. Ez a kivétel az volt, mikor STEAM-en pár euróért megkaptam a Civilization V összes kis dolgát. Ez így rendben van érzésem szerint, de amikor egy teljes játék árának a felét akarják legombolni rólad a játék megjelenése után egy - másfél hónappal, hogy "hóóóó micsoda sok új tartalom", az a nem frankó.
-
mickemoto
őstag
Egy nagy túrót függ a játékosok fogadtatásától.Már rég kész vannak azok a dlc-k.Ekkora sumák szöveget.
-
csiki_92
aktív tag
Úgy szidjátok az EA-t, mintha egyedül ők adnának ki DLC-ket...
-
én az "underground sea" dlc-t várom nagyon
-
Norb3rto
őstag
Majd jövőre origin akcióval ezeöccázat megér
-
törölt tag
Mielőtt elvándorolnak a F2P játékok világába még akarnak egy nagyot szakítani a Crysis tábor fizetőképes játékosaiból.
Remélem rekordot dönt majd a fájlcserélő oldalakon a játék mert megérdemelnék az ilyen patkány EA lehúzások miatt -
Raysen623
addikt
Van itt köztünk olyan akit ez még meglep????? Hülye b@zi EA!!! A jelenkor legnagyobb kártevője a játékszoftverek területén!
-
csibe1
addikt
Micsoda meglepetés.Ki gondolta volna.
Ezután már csak akkor lesz meglepi,ha nem lesz DLC. -
banhammer
veterán
válasz
Mooka-Miki #1 üzenetére
Valahogy úgy ahogy mondod.
Megveszed az alapjátékot kb 8-10 ezer Forintért és még ugyan annyit rákölthetsz a DLC-kel.
-
Dr. Romano
veterán
A legkorrektebb az volna, ha a játék demója is DLC-ként érkezne
-
Mooka-Miki
senior tag
Korrigálom a nyilatkozatot:
"Munkatársaimmal megvitattuk, hogy mit célszerű kihagyni a játékból, hogy azt később DLC-ként adjuk el, de mégse h*réljük ki teljesen a produktumot."Kéremkapcsoljaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest