Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
hőbörgés ide vagy oda, nekem baromira bejött ez a trailer!
és tényleg nem sok különbség van a két lehetőség közt, de nem is érdekel, úgy is "durr-bele" akarok menni!
legfeljebb az elején kis lopakodással izgi pár embert leszedni, de mindet.. kizárt, nekem akció kell, nem sunnyogás 
-
Chapel
addikt
Jól van, akkor nem csak nálam volt sok kérdőjel a fejem felett,itt a "válasz stílust" dolog miatt.

-
Steeve84
csendes tag
Kicsit furcsának találom ezt a válaszd meg előre hogy akarod végigvinni a játékot. Az előző részeknél mindig a helyzet adta. Fura. Na majd meglátjuk. Amúgy szép.
-
RyanGiggs
őstag
Itt látod vegyítve van a kettő!

Kinyírt a manusz egy-két embert csöndben, utána muszáj volt Ramboznia,
mert valamilyen úton-módon észrevették! (lehet hangosan vágta el a torkát)
Ilyen szempontból vicc lesz ez a játék!!
Így semmi értelme nem lesz lopakodni. Azért hogy 1-2 emberrel kevesebb legyen?
Hát nagy szám. Na azon a két emberen már nem fog múlni, mikor vannak 100an!
Szóval ebből a szempontból elb@szták, de nagyon!!
Sajnos nem lehet minden játék olyan jó mint a Future Soldier!
Nekem eddig valahogy az az Év játéka!!
-
baraksumoron
csendes tag
Már ott elvágták magukat mikor nem közvetlen az első rész után folytatódtak az események, megy vissza a Vtol a szigetre és utána mi a pöcs történik................................... vannak utalások a második részbe mikor próféta visszament és utána merre hány méter................................ mi lett a többiekkel...................................a crytek-nél agyatlan barmok vannak, illetve profitorientált gondolkodásuk van, az alkotás szellemisége helyett az agyukat megtámadta a végtelen pénz tenger mételye..........Szomorú

-
wolfman
veterán
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Tudod ezt a valóság szülte. Mert a valóságban is úgy van hogy a parancsnok bevetés előtt megkérdezi az embereit, hogy na akkor ki akar lopakodva ölni és ki Rambo-zni!? Mert akkor úgy is viselkedjenek, nem lehet itt a kettőt vegyíteni mert azt azonnal kirúgják a hadseregből. Ha Rambozol, akkor nem bújhatsz el, csak rohanj, ölj, lőj, robbants, de semmiképp se bújj el és taktikázz. Ha lopakodtsz, akkor sose kerülj elő a bozótosból, csak és kizárólag hátulról vághatod el mások torkát vagy a hadseregtől kapott rohamíjjal terítheted le a többieket.
Szóval ez egy vicc amit ebből a Crysisből csináltak, csak hogy "élvezetesebb" legyen. Ezeknek nincs kreatív igazgatójuk? Vagy ha van, nincs eléggé megfizetve? Vagy ha megvan, NORMÁLIS?
-
RyanGiggs
őstag
Az az egy nekem nagyon fura, hogy ugye választani lehet :
lopakodás és szemtől szembeni játékmenet között.
Na de! A kettő között nagy különbséget nem vettem észre!
Tehát ha én lopakodok akkor az egész kócerájt kivégzem halkan, és
nem pedig egyet-kettőt sunyiba és utána rám támad az egész hadsereg!
Lehet most már túl nagyok az elvárásaim miután végigvittem a Future Soldier-t?!
Tanulhattak volna a Ubisoft embereitől. -
Löncsi
őstag
Viccelsz, ezen vigyorgok egész nap.

No meg tényleg igazad van, ki a f@szt-t érdekel a hangtalan íj, lopakodás, taktikus játékmenet... ugyan, hagyjuk már...
Inkább előveszem a halálsugár-csucsungvető(TM)-t és kiégetem az összes gonosz élijen DX11-es, szét-tesszellált veséjét...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
walkmanboy
üzenetére
Na akkor újra. Amig Próféta hordta a ruhát, a személyisége valahogy beleágyazódott a ruhába.
A 2. rész végén állítólag meghal Alcatraz, legalábbis agyilag, és így a ruhába ágyazódott Próféta személyisége átveszi az irányítást Alcatraz teste felett.
A hang szerintem simán csak a ruha által generált hang.
-
walkmanboy
tag
Nem értem továbbra sem. Ez a Crysis 3. A Crysis 2 elején a Próféta fejen lőtte magát, és meghalt. A harmadik rész a második UTÁN játszódik, eléggé sokkal utána, ( következtetek itt New York lepusztulására, mert ugye épületekben nem egy hét alatt nőnek fák, illetve nem egy hét alatt dzsungelesedik be a nagyváros ) akkor hogyan lehet, hogy próféta hangját halljuk a játékban ? Nem Alcatraz-nak kellene beszélnie ? Furcsa !
-
wolfman
veterán
Azt szokták mondani erre, hogy a mai felgyorsult világban mindent gyorsan csinálunk, minden túl akarunk lenni minél hamarabb, nem akarunk pepecselni semmivel, így gondolom a játékfejlesztők is felvették magukra. Nem akarják gondolkodóba ejteni a játékosokat, csak menjen, daráljon, csépeljen, nézze végig gyorsan a robbanásokat, azt jöjjön a főcím. A fejlesztési idő is le van redukálva, mert már jön a következő projektjük amit el kell időben kezdeni, de persze az is végtelenül leegyszerűsítve, nem kell gondolkodni, csak menni, ütni, vágni, mert jön a köv...
Szóval azért én is elbírnék már lassan egy komplexebb, gondolkodtatóbb, elmélkedősebb, nehezebb, taktikusabb játékot a sok fakocka nehézségű játék mellett.

-
Chapel
addikt
Nem igazán értem. Eddig az volt a szlogen hogy MI döntjük el hogy hogy játszunk, ez a nanosuit lényege. Erre most választani kell???

Várós, bár még mindig dlc jellege van, bár ez lehet amiatt van hogy ua az engine mint a 2. nál volt.
-
Löncsi
őstag
Hú mekkora dráma van.
De nincs gond srácok mert van a játékban: halásugár-csungcsungvető.

-
válasz
Ateszzero
üzenetére
persze, hogy komolyabb, csak mégsem az igazi.
sajna erre van igény.
kitárgyaltam ezt már valamelyik fórumon annak idején és egyhangúlag azt mondtuk, hogy 50%-ban kiöregedtem, 50%-ban tényleg csak igénytelen szart gyártanak manapság. ez a crysis 2+3 pont a 50%-ok közé tartozik.
régen napokba telt mire megtanultunk játszani a játékokkal. deus ex 1 is egy komplex játék volt, a többi részéről ez már nem mondható el. annak idején a wolf 3d is komolyabb volt mint ez, néha alig tudtunk kijutni egy-egy pályáról. itt esélyed sincs egy kicsit elveszni. mész az előre eltervezett útvonalon és csá. -
DrTroglodyte
tag
Ugyanaz a problémám vele, mint a második résszel: a szupercsillivilli grafika miatt egyszerűen nem látni rendesen az ellenfeleket. Valami szöszmög ott, oszt okádja a lövedékeket, de hogy mi az, az teljes rejtély. Mindegy, visszalövök, erre abbahagyja a lövedékdobálást. Hurrá.
-
teeem
aktív tag
Még mindig tök hülye az ellenség, és ennyi idő után sem találtak/használnak olyan cuccot, ami seperc alatt lenullázza a nanocuccot, plusz nekik sincs nanoszerkójuk, vagy hasonló királyság. Ó, és szvsz sz*r a környezet, nem tetszik.
-
buzus
aktív tag
Érthetetlen. Az a baj, hogy a többségnek tetszik ez az egész. Abból gondolom, hogy ha nem így lenne nem venné meg senki, nem lenne érdemes kiadni. Viszont ha nem így van, úgy a Crytek le se sajnálja a játékosok visszajelzéseit. Az is tény, hogy jól csinálják. Fele annyi energiabefektetéssel kérnek majd el újra 50$-t, egy játékért amiben annyi kreatív munka sincs lassan mint egy zacskó nápolyiban. Tanultak a fiúk az EA-s srácoktól bőven!
-
mttssz
senior tag
Én személy szerint nem várom, ebből a jó játékból is sikerül rókabőrt csinálni.

-
wolfman
veterán
A 2. rész már ott elásta magát nálam, hogy a teljes idegen fajt lecserélték új egységekre, pedig abszolút semmi baj nem volt az előzőkkel. Az ilyen húzások már a filmeknél sem tetszenek, hogy szereplőket lecserélnek, akkor az már nem lehet jó folytatás.
De a történet se volt eget rengető, ilyen ásításra késztető csak.Jajj, nem tudom miért kellett ez? Most meg minek az íj? A jövőben a szuperfegyverek korszakában pont egy íj lesz az ami jobb lesz minden másnál, eleve röhejes elképzelés. Ha meg lopakodás, akkor meg legyen kés vagy a ruhának valami elektroshokkja, de egy b@szott nagy íj hihető, hogy kihagyhatatlan.
ANNYIRA BUTÁK A CRYTEKNÉL!

-
digio1995
csendes tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Hát ja, bár eddig nincs bajom a játékkal (mint már írtam is) de azért valami nagyobb durranásnak én is örülnék. A crytek dolgozhatna egy kicsit a cryenginen(mint ahogy azt a ubisoft tette), ahelyett hogy mindenkinek elérhetővé teszi
. -
pont ez a lényeg! erre írtam, hogy konzolos. összedobunk valami fost, úgyis veszik.
az 1-et pc-re írták, nagyon durván foglalkoztak vele, a 2-vel meg csak marketinggel foglalkoztak. ez a konzolos hangulat. a 3 meg 2, csak kicsit átrajzoljuk a pályát, meg rakunk bele íjat, amivel még célozni sem kell, mint ahogy a videón látszik (tudom, az x-box kontroller miatt).
egyszerű összehasonlítás; fps: pc-n cs , konzolon cod. próbálna meg valaki kontrollerrel cs-zni.ja meg a lényeg, hogy a 2. rész visszafelé fejlődött, igen komoly szinten! gyakorlatilag egy ocsmány fos az 1-hez képest. persze fél év alatt kijött hozzá sok lom, hogy hoza az 1. rész szintjét. és persze pc-re külön fejlesztették, hogy faszajó legyen.
-
Nem értem ez mitől Crysis 3 és nem egy kieg a 2. részhez? Ja de így több pénzt hoz.
Nem rossz amúgy nekem a 2-nak is bejött a single része, de én ezt csak egy kiegnek fogom fel. -
csibe1
addikt
+1
Párszor csak pilláztam,hogy a csávó miért nem reagál a jobbról jövő lövésekre,
de hát god mód..., így már értem.
Ettől eltekintve is érdekes "taktikája" volt,uccu neki vesd el magad,nem igazán mérte fel a terepet normálisan.
A látvány pofás,aztán majd meglátjuk mi lesz a végleges verzióban.
Itt már ugye nem akarnak pluszba kiszámoltatni egy különbejáratú óriási pocsolyát?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
samfishR
senior tag
hát ez egy átláthatatlan fosadék... mondjuk már a 2 is az volt, szürkeség az egész..
-
válasz
Ateszzero
üzenetére
nem szar egyik sem, csak olyan gyerekes a hangulata. igazából nekik készül persze.
az 1. résznek egész más a fílingje. valahogy olyan komoly az egész. a 2.-nak gagyi. olyan lényegtelennek érzed az egészet. csinálod-csinálod, alig várod, hogy vége legyen. az 1. részt végignyomtam jópárszor. most nemrég is.
-
afterburner_
őstag
kiegészítőnek elmenne... ahogy a 2 is
itt latszik hogy a jelenlegi konzolok visszafogják nagyon a fejlesztést... -
Destructo
senior tag
Áwh nagyon várom már...Lesz ennek multija? Ha valamire való lesz azt mondom talán megveszem...

-
Neks
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Én is sok játékot játszok XBOX kontrollerrel PC-n, mert sokkal élvezetesebb..
-
fasirTTT
őstag
erről olyan jó háttérképek vannak, hogy beszarás
-
ricshard444
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
A motor képes lenne rá,de az ,hogy összedobják a játékot a profit érdekében nemnagyon ad rá időt,hogy mindent kidolgozzanak...
-
huskydog17
addikt
válasz
digio1995
üzenetére
Dehogy van!
Arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy a növények fizikája el fogják-e érni legalább a Dunia Engine szintjét, mert a jelenlegi videó alapján nem éri el, de remélem nem így lesz! Végül is enyhén fogalmazva nagyon ciki lenne, ha 2013-ban fizika szempontjából a Dunia megverné.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
walkmanboy
üzenetére
What? Ez lesz a 3. rész, nem azután játszódik.
Igen fejbelőtte magát, vagyis a test meghalt. Viszont valószínűleg a nanoruha eltárolta Próféta tudatát, amit Alcatraz testébe töltött fel a 2. rész végén amikor az öreg bejelentkezik a rádión.
-
wolfman
veterán
"egy konzolos minőségű játék...
..ettől bevétel lesz bőven, csak pesze nem tőlem"Egyetértek! Lehet mondani, hogy "háde várd meg a végleges játékot, azt majd az lesz a döntő", de ez most így abszolúte nem fogott meg úgy, mint pl. az új TR játék vagy a Hitman5, bár normális ember nem emlegeti egy lapon utóbbit ezzel!

Itt mondjuk nem a konzol minőséggel van, hanem hogy unalmas, ötlettelen rókabőr, de lassan már a rókák is kikérik maguknak! -
fasirTTT
őstag
nem csúnya szo-szo
-
wolfman
veterán
Úgy vagyok ezzel a Crysis-el is mint a Max Payne-el. Első része jó volt, a többit meg hagyhatták volna.

Ez most így annyira ötlettelennek hat, hogy végig se tudtam nézni a videót. Most itt van dzsungel is, de mivel a számomra pocsék 2. rész folytatása, így nem is érdekel. Sajnos!

-
walkmanboy
tag
De hogyhogy Prófétával nyomja a srác ? Ő nem fejen lőtte magát a 2. rész elején ? Vagy ez a 3. rész utána játszódik, ugye ? Valahogy nem értem.

-
tome.jr
addikt
Ez kb ugyanaz lesz mint a második rész. Az se tetszett. Továbbra is az első rész az etalon
orichalhos: még szép

-
a 2-ből mikor idő előtt kijött a verzió, már látszott, hogy az egy konzolos minőségű játék. a mellélőtt nyilakból (is) látszik, hogy ezzel a résszel sem lesz ez másképp.
nem baj, ettől bevétel lesz bőven, csak pesze nem tőlem
-
digio1995
csendes tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Aha ok, akkor bocs, remélem nincs harag

-
huskydog17
addikt
válasz
digio1995
üzenetére
Nem arra gondoltam. Van egy olyan jelenet például, amikor egy szikla mögött van egy ellenfél az elkezd futni balra a játékos meg kilövi vagy tőle tíz méterre a nyilat, erre az ellenfél meghal, ott nem víz volt és nem vízbe lőtt. Az a vizes gondoltam, hogy olyan, mint a Rage-nél, hogy elektromosan töltött nyíl volt és ha az a vízbe ér, akkor a vízben állók mind meghalnak, ez szép és jó, csak nem erre gondoltam.
-
buzus
aktív tag
- Grafikában semmi változás a második részhez képest és sajnos azt kell mondanom játékmenetben sem. Ráadásul a sok csillogás, nanosuit, elmosódás, füst effekt miatt gyakorlatilag nagyobb tűzharcban semmit se látsz (nekem legalábbis ez már sok).
- Játékmenet is ugyanaz mint a kettőben. ""De hát ők az írják hogy választhatsz a kettő játékstílus között!!""" bla-bla - Nem. Rohadtul ugyanaz mindkettő. Nekem a lopakodás nem azt jelenti, hogy 2 embert lopakodva lelövök, a következő 20-at aki pedig riadóztatva lett csak úgy szimplán face to face ledurrantok. Persze kapsz egy stealth útvonalat is ha jól láttam, de a lényegen nagyon nem változtat, mindkét mód unalmas és monoton.
- Az AI ugyan olyan buta lesz mint az eddigi összes részben, szefós az összes. Jöhet bárki itt az alfa verzióval, hogy "ez majd jobb lesz a végleges játékban". Persze.

- Íj... Tudom-tudom, hasonló helyzetben, mikor ultra halálsugár-csucsungvetővel tudsz menni, te is biztos azt választanád.. persze.
A készítők elfelejtik, hogy a játék főszereplője nem Robin Hood, hanem egy szuperkatona akinek silencerrel ugyanilyen távolságból kéne lőnie. FAILKész, ez a játék nem változott. Engem inkább taszít el magától, ha jót akarnak ne adjanak ki több trailert.
-
ttt1
őstag
Izé akkor a map elött el kell döntenem hogy kívánok játszani?Nekem menetközben szokott kialakulni, hogy lopakodk v irtok.. ez igy furi ?Vattól függetlenül ,hogy egyiket választom mehetek másik módba is?
-
McClane
aktív tag
Az első rész minden tekintetben nagyon jó volt, de a második, meg a videót elnézve a harmadik is összehasonlíthatatlanul gyengébb...
-
digio1995
csendes tag
Lehet nekem vannak nagyon alacsonyan az igényeim, de eddig tetszik a játék.Nem értem miért ne lenne ez rendes folytatás (csak dlc) ha egyszer folytatja a történetet. Ugyan az a hud, ugyan azok a hangok, nem értem ez miért baj?

(#21) huskydog17: ,,Ami piszkosul nem tetszett benne az az, hogy néhány alkalommal az íjjal nem is az ellenfélre lőtte a nyilat, de még csak nem is a közvetlen közelébe, de az meghalt és vérzett is."
Ha arra gondolsz(és bocs ha nem) amikor a vízben álltak akkor azért haltak meg a katonák mert a nyilak elektromosak voltak és a víz vezeti az elektromosságot. -
Cucuska2
addikt
Tehát akkor ez nem egy DLC?
-
huskydog17
addikt
Én is végignéztem az egészet. Elég nehéz véleményt alkotnom erről, ugyanis elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem ez a videó.
Rögtön a legelején bizony tátva maradt a szám, amikor a nyitott folyosón volt az emberünk. A grafika lenyűgöző, valóban nagyon szép, azonban a videóban előrehaladva egyre inkább negatív tartományba kezdett el megváltozni a véleményem. Ami piszkosul nem tetszett benne az az, hogy néhány alkalommal az íjjal nem is az ellenfélre lőtte a nyilat, de még csak nem is a közvetlen közelébe, de az meghalt és vérzett is. Ez mi? Ezt többször látni, nagyon remélem, hogy ilyet nem fogunk látni a végleges verzióban!
A másik, amit inkább csak hiányoltam, az a növényzetnél a fizika. Igaz, hogy a legtöbb növény mozgott, de azt sajnos nem láthattuk, hogy mi van akkor, ha egy gránátot közevetlen mellette robbantunk fel, hogy akkor a lökéshullám rendesen meglendíti-e a nagyobb növényeket vagy sem. Az egy dolog, hogy a fákat szét lehet lőni, ezt már az első epizódban is lehetett, viszont ez önmagában nekem kevés, normális fizikára van szükség a növényeknél is.
Amúgy ez is meglehetősen csőjátékának tűnik, bár az igaz, hogy több helyről lehetett bemenni az épületbe, de ez messze nem ad szabadságérzetet. -
dergander
addikt
legalább lesz miért gépet újítani/venni
tuti nagyobb gépigénye lesz mint a 2 -
banhammer
veterán
Nagyon hypeoljak a nyilazast.
-
csaabz
őstag
Kifejezetten tetszik!

-
Mukorka
addikt
Szerintem elég gáz folytatásnak nevezni egy játékot ahol ua a hud és a hangok is( grafika is de az mindig kimagyarázható).
-
shaddam
aktív tag
Jellegtelen lövölde. De mivel a grafika merevedést okoz egyeseknél le leszek ugatva. A crytek nem úgy volt hogy F2P facebook játékokat hegeszt?
-
Ateszzero
őstag
Kb a második rész grafikája az első rész látványvilágával megspékelve , persze nem teljesen , de nagyjából így van.
Eddig vegyes érzelmeket táplál bennem , de szerintem amikor már végig sem nézek egy videót , akkor az már számomra nem 100 hogy megveszem. Sőt... -
Löncsi
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
És hatalmas hiszti, alig várom.
Crysis úgy néz ki a Warhead alatt csúcsosodott ki, ez a 3. epizód kissé semmilyen számomra. -
oriic
HÁZIGAZDA
Topicjába már írtam szóval inkább csak linkelem a hsz-em.
-
Löncsi
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
E3 alatt GTX580 alatt futtaták. Ergó izom PC + joy kombó amit a videó alatt látsz valszeg.
-
ricshard444
veterán
Grafika alapján és az irányítás is arra ad okot,hogy azt feltételezzem ez konzolon fut(bár az 1080p-s videó megijeszt,hogy pc,de talán csak felkonvertálták) Amúgy nemjött át egyáltalán akár pc akár konzol

-
bacsis
Közösségépítő
Kár hogy inkább Crysis2-re hajaz mint sem az első részre
persze azért így is várós 
-
Gergosz2
veterán
elég furán irányítja az illető a játékot, olyan érzésem van mintha joyyal tenné.
-
Löncsi
őstag
Mintha kb. ez az egy pálya lenne az egész játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és tényleg nem sok különbség van a két lehetőség közt, de nem is érdekel, úgy is "durr-bele" akarok menni!
legfeljebb az elején kis lopakodással izgi pár embert leszedni, de mindet.. kizárt, nekem akció kell, nem sunnyogás 

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)