Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Két dolog erre:
1. A Crysis Warheadnek már az első pályája is mozgalmasabb, mint az alapjáték. Evidens, hogy jobban megszenved a gép mint a Crysisban az első pár pályán. Szarrá húzott Phenom II-vel és 4850-nel teszteltem a kettőt: a Crysis durván beszaggat a robbanásoknál, tűzharcoknál 15-20 fps közé is lemehet. A Crysis Warheadnél nem találkoztam ezzel az átlag 30%-os lassulással. Igaz, a Crysis-t agyontuningolt és optimalizált nem hivatalos vizuális patch-csel játszom, a Warheadet meg "csak" csúcs beállításokon.
2. És igen, azt kell mondanom simán tudja ezt az állítólagos CryEngine 3-as szintet az említett vizuális patch "ultra-for future hardware only" beállításaival. Tudja, mert kipróbáltam, sőt, még ezt a videót is megkerestem jobb minőségben hogy szemügyre tudjam venni az esetleges különbségeket. A Crysis motorban nagyon sok mindent be lehet kapcsolni cvarokkal, ezer olyan dolgot, ami rejtve van az áltag user és az alapbeállítások számára. Én a már "ultra" módra beállított grafikát is tovább tuningoltam, az eredmény 10-15 fps-es átlag lett 1440x900-ban, és messze még a maximum. Ennek a motornak gyakorlatilag nincsenek limitjei, minden effektet szimulál ami csak elvárható. A következő lépcsőfok már csak egy teljesen új alapokra helyezett motor lehet, mint annak idején a Tech4 az idsofttól, vagy a mostanában köztudatba kerülő fogalom, a valós idejű ray tracing. Nekem meggyőződésem, hogy az utóbbié a jövő - így már nem kéne effektenként szimulálni a HDR-t a különféle mapping hatásokkal megbolondítva. Egyszerű, de nagyszerű, és sokkal látványosabb lenne a hatás. Persze ehhez gyökeresen eltérő vga-kra volna szükség, és a 3d apik helyett újra be kéne vezetni a software rendert, már csak azért is, mert az nVidia vagy az Ati egyelőre nem szeretné a ray tracing irányába eltolni a 3d megjelenítést. Sajnos. De már nincs messze a Geforce-ok és Radeonok korának vége.

Ja, még valami. Egy techdemó kedvéért nem szimulálnának le egy várost, vagy egy kontinentális erdőséget... Ezek sztem ingame videók valami kezdeti fejlesztésből, ami valszeg Crysis lesz. Jó lenne, kezdem már unni az alapjátékot.

-
N4ri87
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Pontosan erre gondoltam, amikor a #33-as kommentet írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest