Hirdetés
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Androidos fejegységek
- RAM topik
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Az engine aligha változik jelentősen. Függetlenül attól, hogy milyen lesz a végleges játék, a látvány és a hozzá táruló felbontás szerintem így is magáért beszél.
Hasonlítani pedig az eddigiekhez lehet. Namost ez jobban nézett ki, mint a Crysis, ugyanakkor jobban is futott a korábbiaknál (tekintettel a felbontásra). Ez már elég ok az örömködésre, nem?
-
cousin333
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Szerintem meg a Cryengine 3 arra jó, hogy többé-kevésbé egységessé tegye a motort (PC-konzol viszonylatban). Ami nem jelenti azt, hogy nem skálázható megfelelően. Az egyes paraméterek nyilván be lesznek lőve PC-re és konzolra is. Előbbin szerintem jobban fog kinézni az egész, hiszen a konzol szintje alatta marad a Cryengine 2-nek is, tehát visszalépés lenne.
-
cousin333
addikt
válasz
wednesday
üzenetére
Inkább az Eyefinity bemutatása volt a céljuk. Nevezetesen, hogy lerenderelnek egy nagyfelbontású képet, mintha csak egy monitor lenne, és azt teszik ki több monitorra. A kávát meg megfelelő technikával le lehet csökkenteni értelmes méretre. Amúgy az oldalsó két monitor inkább a térélmény fokozására van ("körbevesz" a játék), illetve a szemünk ott is érzékeli a mozgást.
-
cousin333
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Akkor 3 projektort kell használni, azt lehet illeszteni. Szerintem itt is azzal nyomják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő