- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Ahhoz nem is kéne PC se de ha már van..
Fejlesztői menüt bekapcsolod - USB hibakeresést (debug-ot) bekapcsolod - PC-re dugod a telefont - Driver-t felteszed hozzá - felteszed az ADBKit-et vagy az ADB & Fastboot++ (amit a témaindítóban is írtam..) vagy magát a Google féle SDK Toolst majd nyitsz egy cmd-t és azt mondodadb devices
és látnod kell a készüléket és a készülék kérni fogja hogy engedélyezd a PC kapcsolatot. Utánaadb shell
vagy a parancs amit ki akarsz adni aztán azt csinálsz amit akarsz. Ennél egyszerűbben nem tudom elbábozni.. nézz Youtube videót vagy nem tom'. Ennél csak bonyolultabb van.. pl. magán a telefonon csinálni wireless debug-al aShell.You-val vagy Shizuku-n keresztül vagy bármi.. két marék dolog van a témaindítóban. -
crok
nagyúr
Az ugyanarra jo mint a Google location services (segitseg, mint az A-GPS). Gyanitom neked inkabb olyasmi kell mint a fake GPS joystick (mock location) de az root nelkul konnyeden felfedezheto de elrejteni se trivialis (ha pl. te is da bet360-hoz hasznalnad). Mindenesetre ezzel rossz fele tapogatozol az biztos.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Semmi. Ezek mar igy vannak bedrotozva ebbe a szarba (elnezest a szohasznalatert). Torles, jonapotkivanok'.
-
crok
nagyúr
Közben maga a patch is változott. Az inotia00 vagy a Cuynu féle egyelőre fejlesztés alatt áll (a WST félét még bele se vettem mert nem látom egyelőre biztosnak hogy csinálni akarja-e egyáltalán) de az eredeti Vanced félét dobnám mert az biztos hogy bottal se lesz piszkálva. Azért írtam hogy a patch és maga az elv is változott azóta mert ha csak emiatt váltasz akkor nem kell. De mivel az eredeti Vanced féle már nem lesz frissítve.. szóval érted. Nem tudom magadnak csinálod-e a build-et vagy valamelyik előre készítettet használod de az volna a lényeg hogy a patch-ekkel legyen összhangban a microG is. Én most az mMicroG-re álltam át ha számít, nincs gondom vele egyáltalán. Ha a MIUI.HU féle ReVanced build-et használod (látom ott is irogattál..) akkor (egyelőre) mindegy melyik microG van fent nálad.
-
crok
nagyúr
Az eredeti kérdésedben levágtad a cikk cínmének elejét addig hogy "ADB / ből" innen nekem az jött le neked csak adb kell, arra meg elég az ADBKit - de abban nincs fastboot.
Ha fastboot IS kell akkor neked kell a teljes csomag ADB & Fastboot++ amit letölthetsz a releases szekcióban. Ha van lehetőséged telepíteni akkor a telepítő a neked ajánlott mert egyből, még a telepítés végén megkérdezi hogy rakja-e a környezeti változók közt a PATH-ba az adb és fastboot binárisok helyét (így elérhetővé téve bárhonnan, ha a portable-el kell csinálnod akkor azt mindig meg kell magadnak oldani majd). -
crok
nagyúr
Valamiért most le van szedve a Download link és csak a lehajtható rész alatti régi build-ek linkjei vannak ott. Használj másikat - ez a "régi" Tiny, át lett nevezve mert ki lett bővítve:
[TOOL][WINDOWS] ADB & Fastboot++ | August 2022
https://forum.xda-developers.com/t/tool-windows-adb-fastboot-august-2022.3944288/
Neked elég az ADBKit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest