- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
conqver
aktív tag
Update: hiba maradt csak ritkábban!
-
minilego
senior tag
960m-nél nem tapasztaltam ezt a hibát.
-
conqver
aktív tag
GTX 970M-nél nekem a fekete kijelzőt megtoldotta egy vízszintes, többsoros, színes szivárvánnyal.
Ezzel a driverrel egyenlőre nem csinálja -
hangree
újonc
Nvidia GeForce 8400M GS videokártyánál is a cikkben leírt hiba tette használhatatlanná a gépemet.
-
Eteke
csendes tag
Nem csak mobilon. Nekem normál GTX970-en csinálta ezt. Azt hittem hogy még valamit piszmog a win frissítés és nem akartam kikapcsolni. Aztán másodszorra vakon beírtam a jelszót és belépett. Persze a asztal üres volt, mert egy régebbi monitorbeállításhoz hasonlóan kiterjesztette a asztalt a már nem létező második monitorra és meghülyült.
-
A 800-as sorozatot ezek szerint nem támogatja?
-
jacint78
addikt
válasz
Trailblazer #2 üzenetére
Akkor nem erőltetem egyenlőre a kreátort.
-
-
jacint78
addikt
Érdekes, nálam a film lesz korom fekete olykor amióta felraktam a drivert, minden más megy a nem kreátor windows-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest