Creators frissítéshez készült a GeForce driver legújabb gyorsjavítása

Az NVIDIA elérhetővé tette a 381.78-as Hotfix meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a 32 és 64 bites Windows 10 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0329-as verziójú PhysX drivert is.

Hirdetés

A csomag egy komoly hibát javít, mivel a korábbi WHQL eszközillesztő, a Creators frissítéssel rendelkező Windows 10-en, a telepítés után szimplán fekete képernyőt eredményezett a bootolás befejeztével az egyes mobil GeForce VGA-val rendelkező rendszereken, így az adott notebook vagy kisméretű PC használhatatlanná vált. Ez a gond azonban már a múlté.

Az új meghajtóhoz nem tartozik dokumentáció, illetve a csomag 32 és 64 bites verziója az előbbi linkeken érhető el a Windows 10 operációs rendszerhez. Ki kell emelni, hogy maga az eszközillesztő az asztali GeForce VGA-khoz is telepíthető, de ennek most nem sok értelme van, mivel a hiba csak a mobil megoldásokat érintette.

Előzmények

Hirdetés